Zen Ekindo
Image default
Health / Alternative

Luisteren naar je gevoel met mindfulness

Het gaat niet meer zoals het gaat: het moet anders. Tot nu toe werkt de manier waarop je het doet niet en kost het je je geluk en erger nog je gezondheid. Je raakt uitgeput, bent niet gelukkig, kan je moeilijk concentreren of voelt je depressief. Je bent altijd maar bezig met zo meteen en morgen en nooit meer met nu. Je voelt je opgejaagd, je moet van alles en in je hoofd ben je met de volgende taak of opdracht bezig. Je voelt dat je afstevent op iets wat niet goed is. Je kan nu het tij nog keren, het kan anders en jij kan daarvoor zorgen. Hoe pak je het dan aan? Door middel van mindfulness.

Mindfulness voor positieve verandering

Met mindfulness leer je om meer bewust te zijn. Meer bewust van wat je doet, voelt, proeft, hoort en ziet. Leven in het moment. Het klinkt voor de hand liggend en het zou inderdaad zo moeten zijn dat je met je gedachten bent bij datgene wat je doet of ervaart maar wij mensen zijn er heel goed in om ons alvast bezig te houden met de volgende taak. Je krijgt door middel van een 8 weekse training handreikingen om de controle over je leven weer terug te pakken. In een groep leer je niet alleen van jezelf maar ook van anderen. Succes valt of staat met het doen van je huiswerkopdrachten. Dat klinkt misschien kinderachtig maar oude ingesleten patronen moeten door nieuw gedrag verdreven worden.

Klaar voor een gezonde verandering?

Wil jij je leven anders gaan leven? Of misschien wil je alleen gezonder door het leven? Mindfulness werkt. Geef het een kans en schrijf je in bij mindfulness Deventer. Natuurlijk vindt er eerst een intakegesprek plaats. Uit het gesprek wordt duidelijk wat je wensen zijn, waar je tegenaan loopt en wat je anders wilt. Aan de hand daarvan wordt besloten of mindfulness iets voor jou is. Start je eenmaal in een training dan wordt er wel commitment van je gevraagd. Maar als je echt wilt veranderen is dat alleen maar logisch. Meld je aan bij mindfulness Deventer!

https://www.tanneverhulst.nl/