Zen Ekindo
Image default
Health / Alternative

EHBO cursus

Een EHBO cursus: leuk, maar vooral levensreddend

Weet u wat u moet doen als uw werkgever of werknemer plotseling niet lekker wordt? Of als er op uw werk of in uw omgeving een ongeval gebeurt? Hoewel u hier misschien niet dagelijks bij stil zult staan, kan er elk moment een voorval plaatsvinden waarbij het noodzakelijk is dat eerste hulp wordt verleend. Zowel op als buiten uw werkplek kunt u na het succesvol doorlopen van de EHBO cursus het leven van iemand in nood helpen.

 

Het belang van een EHBO cursus

Eerste hulp komt in allerlei soorten en maten voor. Zo zijn er naast grote (verkeers)ongelukken ook de simpele huis-, tuin- en keukenongevallen. In deze gevallen van paniek is het belangrijk er zo snel mogelijk adequate hulp geboden kan worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gevallen van vergiftiging, verstikking of breuken. Met een afgeronde EHBO cursus op zak weet u wat u in welke situatie moet doen. Dit voorkomt veel chaos en resulteert in betere medische hulp voor het slachtoffer.

 

Kies een cursus die bij jou past

Bij Arehbo.nl is het mogelijk om te kiezen uit vele mogelijkheden om een EHBO cursus te volgen. Zo kunt u niet alleen individueel, maar ook met een groep de lessen volgen en zo zelfs korting ontvangen. De duur van de cursus bedraagt 24 lesuren, waarna u een diploma kunt behalen. Arehbo staat niet alleen stil bij de theorie. Praktijkvoorbeelden, waarbij u zelf aan de slag zult gaan met situaties en letsel, zullen de revue passeren. Hierdoor bent u zo goed mogelijk voorbereid op echte situaties. Een cursus die niet alleen zeer leuk en interessant is, maar waarmee u ook daadwerkelijk levens kan redden.