Zen Ekindo
Image default
Health / Alternative

De zoektocht naar een fotograaf in Veenendaal

Het was eindelijk definitief, ik zou gaan trouwen! Ik was heel blij mijn verloofde en ik konden niet wachten. Nu was er alleen wel heel veel te regelen. Een locatie, de gastenlijst, het eten, het drinken en het vervoer. Helaas was dit nog lang niet alles. Zo zouden we ook een fotograaf nodig hebben. Zelf vind ik fotografie heel interessant dus hoopte ik wel echt op kwaliteit foto’s. Een dag om nooit te vergeten wil je natuurlijk wel goed vastgelegd hebben. Ik ging dus snel op zoek naar een professionele en geschikte fotograaf.

OhBella, de leukste fotograaf in Veenendaal

Zo ging ik opzoek naar een fotograaf in Veenendaal. Ik was opzoek naar een fotograaf bij ons in de buurt zodat de communicatie wat makkelijker was. Toen ik op haar website terecht kwam was ik meteen onder de indruk. Een mooie en overzichtelijke website waarin je duidelijk kon zien dat ze heel professioneel was. Ze deed gelukkig bruiloften, maar ze deed ook loveshoots en andere fotoshoots. Ik keek snel naar wat van haar foto’s en las snel wat klantenervaringen. Het deed me goed dat zowel de foto’s als de klantenervaringen uitstekend waren. Ik nam snel contact op en was benieuwd of ik de juiste keus gemaakt had.

De communicatie

Het is voor mij de eerste keer dat ik met een fotograaf te maken had, ik had dus geen goed idee wat ik kon verwachten. Toch werd mijn bericht snel beantwoord en hadden we snel een afspraak gemaakt. Mijn verloofde en ik gingen eens bij haar langs en vertelden wat ons plan was. Zelf vonden we mooie foto’s heel erg belangrijk, toch wisten we nog niet zo goed wat voor foto’s we precies wilden. Ze liet ons verschillende voorbeelden en mogelijkheden zien en legde goed uit wat op welke locatie prachtig was. Wij lieten haar de trouwlocatie zien en gaf ons een goed beeld van wat we van haar konden verwachten. Mijn verloofde en ik hadden er een goed gevoel bij en dus besloten we om haar in te huren.

De resultaten

Het is nu een poosje na de bruiloft en mijn vrouw en ik hebben het album ontvangen. Wat zijn we tevreden. De foto’s zijn prachtig en we kunnen Corine alleen maar enorm dankbaar zijn. De samenwerking op de bruiloft was zeer prettig en de resultaten zijn meer dan indrukwekkend. Mocht je ook opzoek zijn naar een fotograaf in Veenendaal, dan kan ik je OhBella zeker aanraden.