Zen Ekindo
Image default
Health / Alternative

Artritis behandelen

Artritis is een nare aandoening aan de gewrichten die veel pijnklachten als gevolg kan hebben. Door ontstekingen die het gevolg zijn van reuma kan artritis optreden. Bewegen kan dan erg pijnlijk zijn en heeft een directe invloed op uw dagelijks leven. Natuurlijk wilt u zo snel mogelijk van deze vervelende klachten af. Artritis behandelen is een specialistische zaak. Er zijn ontstekingsremmende medicijnen mogelijk, maar dit geeft niet directe verlichting van de pijnklachten. T-therapie biedt echter unieke producten die de pijnklachten van artritis direct kunnen behandelen.

Frequentie apparatuur

T-therapie biedt laag en hoog frequentie apparatuur, de zogenaamde PEMF apparaten . Deze apparaten geven elektromagnetische schokjes. De elektromagnetische velden zorgen voor een versnelling van de hernieuwing van de cellen. Dit is zeker bij ontstekingen door artritis een goede behandeling. Artritis behandelen . kan door deze unieke apparaten. Ze helpen bij de celvernieuwing, de cellen op te laden en de zuurstoftoevoer naar de cellen. Zeker wanneer u op leeftijd bent, gaat de celvernieuwing trager. Deze apparaten helpen het proces te versnellen waardoor de ontstekingen sneller kunnen genezen. Zo bent u sneller van de pijnklachten af.

Apparatuur huren of kopen

Bij T-therapie kunt u zowel laag frequentie apparatuur als hoog frequentie apparatuur huren of kopen. U kunt altijd als eerst een apparaat huren om te zien of het enig effect heeft. Is het resultaat voor het artritis behandelen naar wens? Dan kunt u altijd het product aanschaffen.

Wilt u meer informatie over artritis behandelen met deze PEMF apparaten? Neem dan telefonisch contact op met T-therapie of neem een kijkje op de website.