Zen Ekindo
Image default
Health / Alternative

Hovenier Rhenen voor al uw tuinonderhoud- en tuinontwerp en tuinaanleg

Bij Hovenier Rhenen kunt u een tuinontwerp laten maken. Om een nieuwe tuin te realiseren heb je een creatief tuinontwerp nodig. Denk hierbij aan uw achtertuin, voortuin of uw oprit. Bij Hovenier Rhenen schetsen we voor u de eerste ideeën altijd op papier, zodat u een beter beeld krijgt van alle mogelijkheden bij het vernieuwen van uw tuin. Het idee is dus om een helder beeld te krijgen voor u en voor ons, want tuinontwerpen doe je niet zomaar. Bij Hovenier Rhenen zijn de klanten uniek, zo zorgen wij ervoor dat ook elke tuin uniek is. We kijken graag naar uw wensen en welke mogelijkheden er zijn. Daarvoor houden we ook rekening met uw budget. We vinden het belangrijk dat we onze klanten van begin tot eind betrekken in ons gehele proces. Dan weet u altijd waar u aan toe bent. 

We luisteren graag naar al uw ideeën tijdens ons eerste gesprek. Vervolgens maken we de eerste schetsen van uw ideeën zodat we over kunnen gaan naar een definitieve ontwerp. 

Hovenier Rhenen zorgt naast het ontwerpen ook voor uw tuinaanleg

Hovenier Rhenen gaat graag aan de slag met het aanleggen uw tuin. Bij Hovenier Rhenen doen we naast het ontwerpen van de tuin ook het aanleggen daarvan. Dit is onze specialiteit. Voor het aanleggen van een tuin moet u denken aan een hoop dingen. Denk hierbij aan het verwijderen van straatwerk, beplanting en alles wat te maken heeft met de voorbereiding voor de tuinaanleg. 

Bij Hovenier Rhenen kunt u ook terecht voor uw tuinonderhoud

Hovenier Rhenen doet ook uw tuinonderhoud. Het is altijd belangrijk om het beste uit elke plant of boom te halen. Daarom is tuinonderhoud zeer belangrijk. Denk hierbij aan het op tijd snoeien en het gebruik van de juiste bemesting. Wij ontzorgen u van alle lasten die u heeft met betrekking tot uw tuinonderhoud. Dit kan zowel om advies gaan, maar ook om periodieke onderhoudswerkzaamheden. Zo kunt u altijd zorgeloos genieten van uw tuin. Bekijk onze afgeronde projecten om een beeld te krijgen van onze tuinwerkzaamheden. We bieden onze vakkundige diensten aan zowel particulieren als bedrijven. We doen het met plezier en kunnen elke klus aan.