Zen Ekindo
Image default
Health / Alternative

De HP Latex, voor allerlei toepassingen

Wist u dat de HP Latex serie een van de meest veelzijdige grootformaat printers is die nu op de markt verkrijgbaar is? Met deze printer kunt u een ongelimiteerd aantal toepassingen produceren, waar u van tevoren niet van zou durven dromen. Bijvoorbeeld het gehele portfolio aanbieden, door slechts gebruik te maken van één printer. Dat kan allemaal met de HP Latex. Daarnaast zijn de afdrukken geurloos, direct droog én van een hele goede kwaliteit. Ongeveer alles wat u van een printer zou kunnen verwachten, en nog veel meer.

De vele voordelen van een HP Latex printer

Naast de voordelen die we net al genoemd hadden van de HP Latex printer series, zijn er ook nog een aantal anderen! Afdrukken die gelijk droog zijn, geen nare geur afgeven en van hoge kwaliteit zijn, is nog maar het begin. Daarnaast zijn deze printers erg eenvoudig in gebruik, ze hebben zelfs gratis online training tools waardoor medewerkers snel kunnen leren hoe ze de printer moeten gebruiken. Zorgen maken over de kleurinstellingen is nu verleden tijd, met de ICC-profielen die gewoon online staan. Ook is de HP Latex een ideale printer voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Bijvoorbeeld bij het afdrukken en scannen van bouwtekeningen die een klein beetje zijn aangepast, dit wordt allemaal makkelijker met deze printer. Daarbij zijn de verbruikskosten erg laag, en veel meer applicaties mogelijk. Wanneer u wilt printen op textiel, behang op zelfs offset-papier, met de HP Latex wordt het allemaal mogelijk.

Kies voor Repromat

Kies daarom voor Repromat, wij verkopen deze printer. Zou u graag willen weten hoeveel het allemaal kost, welke printer het meest geschikt is voor uw organisatie of wat de levertijd zal zijn? Onze mensen bij Repromat beantwoorden deze vragen allemaal dolgraag, en anders staan de antwoorden op onze website, vrij voor u om te bekijken wanneer u zou willen. Van ons kunt u alleen de beste service verwachten, met de meeste expertise en advies die precies bij uw situatie past. Kies voor Repromat, omdat u bij ons enkel en alleen het beste krijgt, omdat u dat ook verdient.