Zen Ekindo
Image default
Health / Alternative

Fitness met medische begeleiding

Wil je graag fitnessen, maar heb je last van klachten? Dan kan je medische begeleiding krijgen bij onze fitnessclub. Als je bijvoorbeeld last hebt van overgewicht (obesitas) of hart- en vaatziekten, diabetes of wat anders dan kun je ondersteuning krijgen van onze professionals. Deze bieden exact de medische begeleiding die je nodig hebt om weer fit en gezond te worden.

Hierbij zullen we drie aspecten onder de loep nemen. De levensstijl welke bepalend is voor veel factoren van de gezondheid, beweging wat noodzakelijk is om spieren te trainen en om vet te verbranden en voeding wat bepaalt hoeveel men aankomt of niet. Door een personal trainer in te schakelen kan men op een verantwoorde manier sporten, eten en leven. Zodoende zorg je stap voor stap voor een betere lichamelijke en mentale gezondheid met onze medische begeleiding bij het sporten.

Obesitas of overgewicht

Indien je graag gezonder wilt worden terwijl je obesitas hebt biedt medische begeleiding van onze sportschool een uitkomst. Overgewicht hebben heeft een negatief effect op de gezondheid waardoor het verstandig is om hier wat aan te veranderen. Met de medische begeleiding van onze coaches, trainers en diëtisten zorgen we ervoor dat hier wat aan gedaan kan worden. We nemen je eet- en beweeggewoonten onder de loep en kijken hoe we je kunnen begeleiden waardoor je gradueel of juist zeer snel afvalt.

Hart en vaatziekten

Mocht je juist hart- en vaatziekten hebben waar je medische begeleiding voor nodig hebt dan kan men daarvoor ook bij onze fitnessclub terecht. Gezond eten en sporten is van invloed op het bloedvatenstelsel en het hart. Door op een gematigde en verstandige te trainen kunnen we ervoor zorgen dat je jouw gezondheid meer en meer verbetert. Medische begeleiding van onze sportschool biedt zodoende een uitkomst voor mensen die anders geen mogelijkheid zien om tot een gezond en fit leven te komen.