Zen Ekindo
Image default
Health / Alternative

Je energie terugvinden door middel van mindfulness

Bij alles wat je voor jezelf wil of niet wil heb je je innerlijke kracht nodig. Zonder deze kracht zullen er misschien wel tijdelijk effecten behaald worden maar die zijn nooit van lange duur. Wanneer je vanuit je unieke zelf en identiteit zaken onderneemt, zal je merken dat dit meer effect heeft, maar ook dat het veel leuker is om te doen en blijven doen waarvoor je gekozen hebt. Maar hoe kom je bij die kracht? Wat als je altijd op stand ‘overleven’ hebt gestaan en op die manier roofbouw op jezelf gepleegd heb om toch dingen voor elkaar te krijgen? Hoe kom je dan bij je kern? Het is heel moeilijk dat zelf te bewerkstelligen maar gelukkig is er hulp, namelijk mindfulness.

Terug naar jezelf met mindfulness

Mindfulness is een inmiddels bekend begrip. En ondanks dat er een algemene achterliggende gedacht ten grondslag ligt aan dit concept maakt het nog heel veel uit bij wie je een mindfulness training gaat volgen. Dat klinkt misschien gek maar eigenlijk is dat het niet. Wanneer je op zoek gaat naar een psycholoog bijvoorbeeld is het ook heel belangrijk dat het klikt. Hoewel de kundigheid en ervaring gelijk kunnen zijn neemt iemand altijd zichzelf mee in het contact. Zo ook bij mindfulness. Tanne Verhulst is iemand die persoonlijke begeleiding geeft, coacht en mindfulness trainingen verzorgt. Ze heeft hierbij ook haar eigen filosofie in te brengen.

Hervind je krachten met een basistraining in Zutphen

Dus heb je het gevoel persoonlijk tekort te schieten, niet meer aan verwachtingen te kunnen voldoen, kan je geen energie meer vinden in jezelf of heb je last van andere dingen die je bij jezelf weghouden? Meld je dan aan voor een basistraining mindfulness Zutphen. In een trainingsgroep leer je weer goed voor jezelf te zorgen en leer je jezelf weer leuk te vinden. Zolang dat laatste niet het geval is kan je sleutelen wat je wil maar dan zal je nooit helemaal bij jezelf komen. Probeer het eens of ga een vrijblijvend gesprek aan met Tanne Verhulst.

https://www.tanneverhulst.nl