Zen Ekindo
Image default
Health / Alternative

Yoga in Heemskerk: Uit je hoofd, in je lijf

Met de praktische Yoga en meditatie bij YogaChi in Heemskerk en Alkmaar transformeer je blokkades in Chi (levensenergie). Beleef de batterij in je buik en laad deze op. Johan Karrenbeld geeft top yoga, buikmassage en counseling. Bij YogaChi stap je uit je dagelijkse drukte, sleur, verkramptheid en vermoeidheid. Na de les ga je met een vitaal, ontspannen, voldaan en blij gevoel naar huis.

YogaChi werkt vanuit de Universal Healing Tao grondslag en de Swabhawat, de korte weg tot wijsheid.

 

Met Yoga in Heemskerk en Alkmaar verrijk je het dagelijkse leven

Bij YogaChi zitten we op de stoel met een ontspannen rechte rug. Dé ademende houding zonder afknellende en belastende verkramptheid. Liggen doen we met de onderbenen omhoog op de stoel. Laat bloed en chi stromen door je lijf. QiGongs (oefeningen) helpen je verder. “Doen” betekent geloof hebben in je “helend vermogen”.

 

Workshops bij YogaChi in Heemskerk

Workshop Fusion I, II en III

Fusie is een onderdeel van de Universal Healing Tao. In de fusie trainingen versterken we ons lichaam met de energieën van de 8 natuurkrachten van ons innerlijk en uiterlijk Universum. Ons fysieke-, emotionele-, denkcentrum wordt evenwichtiger.

 

Workshop Swabhawat

Een workshop “Denk en Voel trainging” met praktische oefeningen gebaseerd op de Swabhawat en Tao. De korte weg tot wijsheid. Bij veel mensen heeft het denkhoofd zich gevormd in één eenzijdige afgescheiden werkelijkheidsbeleving. Maar wat is denken? En denken doen we niet alleen in het hoofd. De buik en ons hart hebben ook hersenen, kunnen denken en voelen en lossen ook problemen op. En wat is bewustwording? Wat zijn de levenswetten zoals de wet van oorzaak en gevolg die geen begin, einde of begrenzing kent. Veel mensen willen liever niet veranderen en zich blijven hechten aan vormgebondenheid. Als jij je hecht aan de vormen wereld uit behoud- en hebzucht zal het leven zich spiegelen in het verlies ervan. Daarom is de eenzijdig-vorm-gehechte denker de doder van het werkelijke en de beschermer van het onwerkelijke. Dit eenzijdige denken veroorzaakt, verstarring, blokkering, angst, pijn, ziekte en een korter leven. leer je daarom vrij maken van eenzijdigheid. Eenheidsdenken d.w.z. de begrepen verschilsbewustwording dat alles in de kern uit drie krachten bestaat, geeft de sleutel tot het Universum.