Zen Ekindo
Image default
Health / Alternative

De beste zorg voor uw koeien

Veel boeren hebben vaak last van vieze koeien. Of deze koeien helemaal onder de takjes, bladeren of het gras zitten maakt niet uit, maar de koeien moeten uiteindelijk wel weer schoongemaakt worden voordat zij de stal betreden. De boeren hebben wel enkele borstels hangen in bij de ingang van de stal, maar deze moeten zij vaak nog handmatig afstellen en / of bedienen. Kan dit toevallig niet op een makkelijkere manier?

Dit is vandaag de dag mogelijk dankzij de vorderingen in de technologie. Het bedrijf  Wijsman agrarisch handels- en adviesbureau biedt namelijk een product aan dat het borstelen van het vee vergemakkelijkt. Het product waar het hier over gaat is een koeborstel, namelijk de Au-2-Matic Cowbrush. Deze borstel is geheel automatisch en deze borstels vallen goed bij de koeien. Het is namelijk aangetoond dat koeien vaak uit zichzelf (dus vrijwillig) gebruik maken van de desbetreffende borstel. Door de borstel regelmatig te gebruiken voelen de koeien zich vaak beter en zijn de koeien vaak ook rustiger in de stal. Dierenartsen zijn ook razend enthousiast over de Au-2-Matic Cowbrush en zij claimen zelfs dat deze borstel in elke stal thuis hoort Find Out More. Hieronder staan enkele voordelen van de Au-2-Matic Cowbrush voor u op een rijtje:

–          Optimale reiniging van de vacht van het vee (de koeien).

–          Reinigt zowel de rus als de borst als de flanken van de koeien.

–          De borst heeft ook masserende werking wat resulteert in een betere doorbloeding bij de koeien.  Dit resulteert weer in meer melk en beter vlees (ligt eraan of het ‘melkkoeien’ of ‘vleeskoeien’ zijn).

–          Voorkomt huiduitslag, jeuk en de nesteling van parasieten.

Tot slot zetten wij hier nog enkele specificaties van de Au-2-Matic Cowbrush voor u op een rijtje. De hoek van de borstel staat altijd op 110 graden, heeft slijtvaste en knikbestendige borstelharen, werkt op 220 Volt en de borstel kan zowel binnen als buiten geplaatst worden.

http://www.wijsmanhandelenadvies.nl/