Zen Ekindo
Image default
Health / Alternative

Zorgverzekeringen 2017 vergelijken

Niet is zo saai als het kiezen van een nieuwe verzekering. Veel mensen nemen niet te tijd ok kritisch te kijken naar hun verzekeringen en blijven vaak jaren lang bij de zelfde verzekeraar. Daarentegen letten we bijvoorbeeld bij het kopen van een nieuwe televisie of koelkast wel enrom op prijs. We vergelijken eerst alle modellen, gaan dan via een vergelijkingswebsite op zoek naar de alle goedkoopste aanbieder. Het verschil tussen de prijzen voor TV’s zijn echter vaak minimaal.

 

Tussen zorgverzekeringen zitten echter enorme verschillen, zowel in de maandelijks te betalen zorgverzekeringpremie als in de polisvoorwaarden. De premie van je zorgverzekering wordt jaarlijks naar bovenbijgesteld. Ieder jaar ga je meer betalen voor je ziektekostenverzekering. Het loont de moeite om jouw zorgverzekering te vergelijken met het aan bod van andere zorgverzekeraars. De verwachting is dat de premies van de zorgverzekeringen 2017 ook weer behoorlijk kunnen gaan stijgen ten opzichte van het jaar 2016.

Het vergelijken van basisverzekeringen is vrijeenvoudig, de inhoud van de basisverzekering, vastgeled in het basispakket zijn voor iedere verzekering gelijk see page. Het verschil tussen de basisverzekeringen ligt op de prijs, de service en het aller belangrijkste op de vrije artsen keuzen. Als je van plan bent een nieuwe basisverzekering 2017 af te sluiten, let dan niet alleen op de hoogte van de maandelijkse verzekeringspremie, maar kijk ook naar eventuele polisvoorwaarden, zoals vrije artsenkeuze, herhaalrecepten alleen verkrijbaar via een internet apotheek, hoeveel vergoed de zorgverzekeraar bij een budget internet zorgverzekering, met beperkte vrije artsenkeuze, als je kiest voor een behandeling bij een zorgverlener waarmee de zorgverzekeraar geen zorgcontract heeft?

Kijk regelmatig naar je basiszorgverzekering en je aanvullende zorgverzekeringen, om te kijken of deze nog aansluiten bij je verwachte zorgkosten. Heb je plannen voor gezinsuitbereiding, is je bril volgend jaar aanvervanging toe. En nog het aller belangrijkste betaal je niet te veel voor je huidige zorgverzekering. Nieuwe zorgverzekeraar kiezen, wacht dan niet tot de laatste dagen van het jaar, maar doe het tijdig. Kijk, vergelijk, kies en bespaar.

 

Bezoek nu vast de website zorgverzekeringen 2017 en vindt daar alvast de laatste informatie over de wijzigingen in het basispakket 2017 en alle relevante zorgverzekeringnieuws en handige tips. Overstappemn naar een goedkope zorgverzekering 2017 kan vanaf media november 2016.

 

http://www.zorgverzekeringen2017.nl