Zen Ekindo
Image default
Health / Alternative

Sauna kopen? Hier let je op

Droom jij ervan om een sauna te kopen voor je eigen huis? Deze droom kunnen we realiseren voor je. Bij de aanschaf van een sauna zijn er een aantal dingen waarop je moet letten. We geven je graag een aantal tips en helpen je tijdens je zoektocht.

Verschillende soorten

Een sauna is in allerlei soorten verkrijgbaar. Denk aan infraroodsauna’s, Finse sauna’s, barrels, buitensauna’s en ga zo maar door. Voordat je overgaat tot aankoop is het verstandig je wensen in kaart te brengen. Waar komt de sauna te staan, wat voor temperatuur, hou je van stoom of zit je liever wat droger? Zet het voor jezelf op een rij en zodat je gericht kunt gaan zoeken.

Welke grootte?

Bij de aanschaf speelt de beschikbare ruimte een belangrijke rol. Meet hoeveel ruimte er is om de sauna te plaatsen. Het kan zijn dat er dan al een paar modellen afvallen, dit maakt je zoektocht weer een stukje gemakkelijker en kom je vanzelf tot een geschikt model.

De specificaties

Heb je één of meerdere modellen op het oog? Let goed op de specificaties van de sauna. Via onze webshop zie je precies wat de uitrusting is van de sauna, wat het maatwerk is en hoe je de sauna eventueel kunt uitbreiden. De kenmerken zijn ook van belang. Heeft de sauna over saunabanken, hoofdsteunen, een vloerrooster, rugleuning en een ovenbeschermingrek? Check het.

Advies op maat

Je wilt dus een sauna kopen. Het kiezen van het perfecte model kan een lastige keuze zijn. Gelukkig staan de medewerkers van Rhodos altijd voor u klaar om u te voorzien van advies op maat. Laat ons weten wat uw wensen en budget zijn en wij gaan voor u op zoek. Zo weet je zeker dat je een goede aankoop doet. Langkomen in de showroom is ook altijd mogelijk. Dit raden we zeker aan, want zo zie je met eigen ogen hoe het model eruitziet.

https://www.rhodos-shop.nl/