Zen Ekindo
Image default
Health / Alternative

Een goedkoop touringcar huren kan bij Noot!

Wilt u een touringcar huren voor bijvoorbeeld een dagje uit voor een goede prijs? Zoek dan niet verder! Noot heeft precies wat u zoekt! Zij verhuren allemaal verschillende soorten wagens. Van touringcars tot taxi’s, ze hebben het allemaal. Iedereen kan gebruik maken van deze service wanneer ze maar willen!

Verschillende soorten Touringcars huren

Bij Noot kunt u terecht voor een mooie touringcar te huren. In ons assortiment van wagens hebben we verschillende soorten touringcars voor elke gelegenheid. Bijvoorbeeld voor een voetbalwedstrijd, concert, evenementen en dagjes uit. Maar voor mensen met een beperking of rolstoel kan dit een ander verhaal zijn. Gelukkig heeft Noot daar ook een oplossing voor! Speciaal voor mensen met een rolstoel hebben we speciale rolstoeltouringcars te huur. Deze wagens zijn speciaal ingericht om rolstoelgebruikers te vervoeren van de ene plek naar de ander. Een beperking moet niet iets zijn wat u tegenhoudt om leuke dingen te doen. Daarom bieden wij deze oplossing aan, omdat wij, bij Noot, het belangrijk vinden dat iedereen ergens heen kan zonder enkele moeite.

Nog meer huren?

Bij Nooit wagenpark heeft u veel mogelijkheden die u kunt huren. zoals, leerlingenvervoer. Sommige leerlingen moeten wat verder reizen naar hun school en mogen nog niet alleen met het openbaar vervoer. Dan is leerlingenvervoer de ultieme oplossing. Zo wordt uw zoon of dochter opgehaald door een chauffeur met andere leerlingen erin en die brengt ze naar de school en haalt ze weer op. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het welzijn van het kind. Bovendien bieden wij ook limousines aan voor gala’s of andere evenementen. U krijgt dan een persoonlijke chauffeur die u geheel verzorgt en naar de gelegenheid brengt.

Bezoek de website

Wilt u ook een wagen bij Noot huren? Bekijk de website van Noot voor het gehele assortiment wat ze u kunnen bieden. Of kom bij ons langs op het nieuwe kantoor! Wij zijn laatst verhuisd naar een nieuw adres. Voor ons klanten die dit niet weten is dit het nieuwe adres van het kantoor van Noot: Horaplantsoen 2, Ede. Kom gerust langs en wij helpen u graag.