Zen Ekindo
Image default
Health / Alternative

Beleef het ultieme genot met e-sigaretten merk Smok

Sinds de introductie van e-sigaretten op de markt zijn er een groot aantal merken gekomen die allen proberen ook hun eigen aandeel op de markt te veroveren en natuurlijk ook te behouden. Een van de spelers is Smok. Deze biedt e-sigaretten aan die zich erop hebben gespecialiseerd in het beiden van het hoogste genot aan de gebruiker. Dit wordt onder andere bereikt door coils aan te bieden met een grote warmteafgifte.

E-sigaretten van dit merk zien er ook heel futuristisch uit

Kijk maar naar de lijn van Alien e-sigaretten. Deze hebben een digitale display waarop gegevens zoals de temperatuur instelling af te lezen zijn. Maar wat dacht je van het kunnen upgraden van de software die de elektronica van de e-sigaret regelt? Ook dat is mogelijk door middel van een speciale USB poort. De batterij wordt trouwens ook op deze manier opgeladen.

Ook levert het merk e-sigaretten met een touchscreen. Heel handig in het gebruik en laat je als gebruiker helemaal bij de tijd voelen. Het grootste voordeel van het digital kunnen afstellen van de parameters is dat het heel nauwkeurig kan gebeuren. Zo kan je zeker wel tot een instelling geraken waar je het meest genot uit de sigaret haalt. Smaken verschillen trouwens en op zo een manier kan de elke gebruiker naar wens de smaak aanpassen.

De e-sigaretten van het merk Smok zijn dus compleet in te stellen naar de smaak van de gebruiker. Met zo een “personaliseer” e-sigaret komt elke gebruiker zeker aan zijn trekken.