Zen Ekindo
Image default
Health / Alternative

Een enkelbrace dragen tegen de pijn

Heb je regelmatig last van je enkel en zoek je naar een goede oplossing om de pijn te verzachten? Dan is het misschien een idee om eens te kijken naar een brace voor je enkel. Een enkelbrace geeft steun en zorgt ervoor dat je enkel niet wordt overbelast. Een pijnlijke enkel kan voor veel problemen zorgen in het dagelijks leven. Je kunt bepaalde handelingen moeilijker uitvoeren en bijvoorbeeld even naar de koelkast lopen kan al zorgen voor een probleem. Enorm vervelend, en daarom is het ook erg begrijpelijk dat je zo snel mogelijk van de pijn af wil. Zeker als je zwakke enkels hebt word je moe van continu die pijn in je enkel en ben je op zoek naar een oplossing die daar definitief mee afrekent, en die oplossing hebben wij voor je.

Een brace voor veel indicaties

Weet je niet precies waar de pijnklachten in je enkel vandaan komen? Dan is het belangrijk dat je dit eerst uitzoekt. Alleen dan kun je een passende brace vinden die de pijn echt ondersteund en daardoor verlicht. Heb je last van artrose in de pols? Dan kun je een speciale brace dragen die artrose ondersteund. Hetzelfde geldt voor indicaties als instabiliteiten, fracturen, kapselirritatie, traumata in de enkel, een voetballersenkel, enkeldostorsie/verzwikking en meer.

De keuze tussen een brace en tape

Twijfel je nog of je gebruik moet maken van een brace of voor tape? Dan vertel ik je bij deze dat die keuze helemaal niet zo moelijk is. Een tape is op langere termijn duurder en het is een kunst om dit netjes en op een goede manier aan te brengen. Een brace daarentegen kun je eindeloos blijven gebruiken en is maar op 1 manier aan te brengen waardoor hij altijd goed op zijn plek zit. Een enkelbrace heeft daarom zeker de voorkeur.

https://www.probrace.nl/braces/schouderbrace/