Zen Ekindo
Image default
Health / Alternative

Bodytecclub – De meest effectieve personal training op de Miha-Bodytec

De meest effectieve personal training op de Miha-Bodytec

Vandaag de dag wordt er veel aandacht besteed aan gezondheid en het uiterlijk. Het maakt niet uit welke van de twee u kiest, beide kunt u beïnvloeden door te sporten. Echter is sporten tijdrovend en mensen hebben nou eenmaal weinig tijd. De Bodytec Business Club biedt hiervoor de oplossing. Zij bieden de meest effectieve personal training op de Miha-Bodytec. De Miha-Bodytec is een trainingsmethode wat gebruikt maakt van elektrische spierstimulatie (EMS-Electrical Muscle Stimulation) en wordt al geruime tijd gebruikt door fysiotherapeuten. Dit principe werd verder ontwikkeld en daardoor kan ook de ‘normale’ sporter er zeer efficiënt gebruik van maken.

De Miha-Bodytec van de Bodytec Business Club

Het lichaam stuurt tijdens het trainen continu elektrische impulsen naar de spiervezels. De Miha-Bodytec doet dit ook maar circa 50% meer. Hierdoor kunt u veel efficiënter trainen. Door te trainen met de Miha-Bodytec past een 3 uur lange krachttraining in 20 minuten. De spieren herkennen namelijk dezelfde impulsen en de spier spant zich sneller en sterker aan dan tijdens een gewone training. De Miha-Bodytec biedt naast de tijd efficiëntie nog diverse andere voordelen:

–          stimulerend voor de bloedsomloop en het metabolisme;

–          bevorderend en ondersteunend voor het lichaam om af te vallen;

–          helpt bij revalidatie- en voorkomen van blessures;

–          verbetert huidstructuur en lichaamscontouren;  

–          geringe belasting op en in de gewrichten;

–          vermindering van rugklachten.

Personal training van de Bodytec Business Club

De Miha-Bodytec geeft u natuurlijk veel voordelen die een normale training niet biedt. Echter moet u de Miha-Bodytec wel op de juiste manier gebruiken. Hiervoor heeft de Bodytec Business Club diverse personal trainers in dienst die met de juiste vakkennis de beste training aan u kunt bieden. Naast de training op de Miha-Bodytec heeft uw personal trainer u:

–          voedingsadvies;

–          een stofwisselingsprogramma;

–          uitgebreide en unieke stretching technieken;

–          SMR (self myofascial release) met de blackroll.

 Wanneer u voor gezondheid en een strak lichaam gaat is de Bodytec Business Club een goed idee. Heeft u interesse maar vindt u het nog spannend? Neem dan een vrijblijvende proefles met personal training waarin u het eerst probeert.

http://www.bodytecclub.eu/personal-training/