Zen Ekindo
Image default
Health / Alternative

Stralende ogen dankzij een ooglidcorrectie

Veel mannen en vrouwen die op leeftijd komen hebben er last van: hangende oogleden. In de meeste gevallen zie je er gelijk een stuk vermoeider uit en daardoor ga je je ook vermoeid voelen. Het heeft bovendien geen positieve invloed op het zelfvertrouwen als je de hele tijd naar een vermoeid iemand staat te kijken in de spiegel. Naast dat je er ouder en vermoeider uit gaat zien, kan het ook zijn dat je last krijgt van klachten. Zo kan er door de hangende oogleden en constant hoofdpijn ontstaan.

Het voordeel van een ooglidcorrectie is dat je je jonge, frisse blik weer terugkrijgt. Het heeft een positief effect op je uitstraling en dat is toch niet onbelangrijk in het leven. Drie weken na de ingreep is het resultaat volledig zichtbaar en wordt je waarschijnlijk al een heel stuk jonger geschat. Een andere klacht die mensen vaak hebben is dat het zicht verminderd wordt. Ook hier helpt een ooglidcorrectie natuurlijk tegen. In deze gevallen spreken we vaak van medische klachten in plaats van cosmetische klachten. Bij medische klachten is het goed mogelijk dat de zorgverzekering (een deel van) de ingreep vergoedt. Zoek dit dus even goed uit en sluit desnoods een extra verzekering af als je de ingreep volgend jaar wilt laten doen. Dit kan aanzienlijk schelen in de ooglidcorrectie kosten.

Als jouw klachten niet van de medische aard genoemd kunnen worden zijn er ook nog manieren om goedkoper uit te zijn. Vooral het vergelijken van de verschillende klinieken is belangrijk. Sommige verschillen heel erg in prijs van elkaar. Wel moet je natuurlijk opletten dat het een goede kliniek is, er wordt wel aan je uiterlijk gesleuteld namelijk. Bij extreem ‘goede’ aanbiedingen moet je misschien wel je twijfels trekken. Een kliniek waar veel mensen tevreden over zijn is Faceland. Zij werken met goede artsen en hebben een hoge klanttevredenheid.

http://faceland.nl