Zen Ekindo
Image default
Health / Alternative

Rhodos Wellness

Het is enorm belangrijk om fit te blijven. Met behulp van de juiste hulpmiddelen is het mogelijk om fit te blijven in eigen huis. Rhodos Wellness maakt het mogelijk om cardio fitness in huis te halen. Bij Rhodos Wellness vindt u alle soorten cardio fitness onderdelen, accessoires en complete fitness apparaten. Rhodos Wellness heeft al meer dan 20 jaar ervaring in fitness producten. Bij deze specialist staat kwaliteit, service en eenvoud centraal. Een speciale service, vriendelijk personeel en enorm veel kennis over producten. De showroom is in Oldebroek en is enorm groot. Hier zijn naast de cardio fitness apparatuur ook zwembaden, sauna’s en whirlpool te bekijken.

Goed advies

Een aankoop doen bij Rhodos Wellness gaat altijd gepaard met een goede service. U krijgt altijd advies over het gebruik van bijvoorbeeld een crosstrainer. Het is van belang dat u deskundig advies krijgt, omdat het niet altijd gemakkelijk in gebruik is. Het is belangrijk om de apparaten op de juiste manier te gebruiken en advies is hierbij nodig. Om deze reden is service altijd van groot belang bij deze specialist. Het advies dat gegeven wordt is altijd vrijblijvend.

Bij Rhodos Wellness kunt u terecht voor:

  • Zwembaden
  • Fitnessapparatuur
  • Spa’s
  • Sauna’s
  • Infraroodcabines
  • Zonnebanken
  • Massagestoelen

Wellness is ontspanning. Rhodos Wellness biedt ontspanning in vele verschillende vormen. Neem contact op met de specialist en krijg het advies dat nodig is bij het voltooien van de aankoop.

Online via de webshop

Heeft u geen tijd om een bezoek te brengen aan de showroom in Oldebroek? Bekijk dan snel alle producten online via de webshop. Via de webshop kunt u ook in contact komen met één van de medewerkers van Rhodos Wellness. Stel de medewerker al uw vragen en krijg persoonlijk advies!

https://www.rhodos-shop.nl/fitness