Zen Ekindo
Image default
Health / Alternative

Een mantelzorgwoning kopen met een fijn gevoel

Doordat wij bij onze ouders merkten dat zij steeds meer behoefte hadden aan mantelzorg van ons, besloten wij om ons te gaan focussen op het kopen van een mantelzorgwoning. Wij realiseerden ons dat dit misschien wel een erg grote stap was en dat het misschien beter was om hier eerst wat meer informatie over te krijgen. Dat was dan ook de reden voor ons om eerst wat informatie op internet te zoeken en verschillende bedrijven aan te schrijven om te vragen of zij ons van advies konden voorzien. Chaletbouw Wernsen viel ons, in positieve zin, meteen al op. Zij waren erg vriendelijk en lieten zien dat zij actief met ons meedachten in ons proces om een mantelzorgwoning te kopen. Wij vonden dit erg fijn en hebben uiteindelijk besloten om ook echt onze mantelzorgwoning bij Chaletbouw Wernsen te kopen.

Eerlijk advies over het kopen van een mantelzorgwoning

Langzamerhand vonden wij het steeds minder eng om ook echt daadwerkelijk een mantelzorgwoning te kopen. In eerste instantie hadden wij erg veel twijfels omdat wij niet veel hadden gehoord over het daadwerkelijk kopen van een mantelzorgwoning. Wij waren bang dat bedrijven ons niet goed zouden voorlichten en enkel voor hun eigen belang zouden gaan. Toen wij ons verdiepten in de verschillende aanbieders van mantelzorgwoningen, kregen wij ook een aantal verschillende verhalen te horen. Uiteindelijk hebben wij van Chaletbouw Wernsen het goede advies gekregen, zij konden ons precies vertellen wat nu eigenlijk alle voor- en nadelen waren. Dit gaf ons veel vertrouwen en daar hebben wij onze uiteindelijke keuze op gebaseerd.

Erg te spreken over de kwaliteit

Wij hebben geen enkel moment spijt gehad van onze keuze om met Chaletbouw Wernsen in zee te gaan. Wij zijn erg te spreken over de kwaliteit van Wernsen en over de persoonlijke aandacht die wij mochten ervaren. Wij zullen Chaletbouw Wernsen zeker aanraden aan anderen!

Kies voor rust

Mocht u nu meer informatie willen over de mantelzorgwoningen van Chaletbouw Wernsen, dan raden wij u aan om een kijkje te nemen op hun website. Ook is het erg makkelijk om contact op te nemen en zal er erg vriendelijk gereageerd worden door Chaletbouw Wernsen. Kies voor heel wat rust tijdens de bouw van uw mantelzorgwoning, kies voor Chaletbouw Wernsen!