Zen Ekindo
Image default
Bedrijven

Waarom je wilt wonen in Den Haag

Als je graag in een grote stad in Nederland wilt wonen maar Amsterdam niet jou aandacht heeft dan is Den Haag misschien wel iets voor jou. Den haag is de tweede grootste stad in Nederland maar heeft toch zijn voordelen tegenover Amsterdam.

 

Minder toeristen

Als je een dagje weg gaat naar Amsterdam zul je al snel merken dat het stikt van de toeristen. Doordat Amsterdam ook zo toeristisch is geworden wordt er ook meer Engels gesproken dan Nederlands als je door de stad loopt. Den Haag is een stad die veel minder toeristen heeft in het hoogseizoen zijn er natuurlijk wel meer te vinden maar dat is nou eenmaal normaal. Doordat Den Haag minder toeristen heeft wordt er eigenlijk ook overal gewoon Nederlands gepraat.

 

Stad aan de zee

Er is niks zo fijn als binnen 5 minuten lekker op het strand te kunnen liggen. Als je er voor kiest om in Den Haag te wonen kun je deze droom uit laten komen. In Den Haag ligt namelijk het strand dichtbij de stad. Heerlijk als je in de zomer even wilt afkoelen.

 

Goede woonwijken

Den Haag bied een grote verscheidenheid aan woonwijken. Er is werkelijk voor iedereen wel een woonplek te vinden in Den Haag. Ook als je op zoek bent naar een peuteropvang Den Haag zijn er genoeg woningen in de buurt van een peuteropvang Den Haag. Je kan allerlei woningen vinden in Den Haag van hippe wijken tot groene wijken. Er worden ook continu nieuwe huizen bijgebouwd. Ondanks dat Den Haag de tweede grootste stad is van Nederland is het wel een van de goedkoopste steden om in te wonen.

 

Genoeg voorzieningen

Naast dat je in Den Haag veel woonwijken hebt, heb je ook veel kantoren waar bedrijven in gevestigd zijn. Als je dus een baan nodig hebt kun je die snel vinden in Den Haag. Ook voor scholieren is Den Haag ideaal er is veel keus voor een peuteropvang Den Haag. Als je een student bent zijn er ook genoeg scholen waar je uit kunt kiezen en het openbaar vervoer sluit altijd aan. En in de stad zijn er veel horecagelegenheden waar je van kunt genieten.

http://www.dakkindercentra.nl/peuteropvang/