Zen Ekindo
Image default
Bedrijven

Schakel deze specialist in bliksembeveiliging in

Als u werkzaam bent in een kantoorpand, is goede bliksembeveiliging onmisbaar. U moet er immers niet aan denken wat er kan gebeuren als de bliksem in het pand inslaat. De schade die dit veroorzaakt, zal u uiteindelijk een stuk meer tijd en geld kosten dan de investering die u in bliksembeveiliging zal doen. Als u op zoek bent naar een specialist die deze beveiliging voor u verzorgt, bent u bij Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV in goede handen. Dit bedrijf ontwerpt, installeert, inspecteert en onderhoudt al bijna 70 jaar de meest toonaangevende bliksemafleiderinstallaties. Bovendien zijn zij gespecialiseerd in de aardingssystemen. Hier rekent u altijd op goede service voor een marktconforme prijs.

Een expert met benodigde certificaten

Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV verzorgt de beveiliging voor nieuwbouwprojecten, renovatieprojecten én bestaande objecten. Het maakt dus niet uit of uw pand al gedateerd is of juist zeer modern. Zij zijn werkzaam in de Benelux en Duitsland. Ook als u een pand buiten een van deze landen heeft, schakelt u deze specialist in. Het bedrijf beschikt over diverse keurnormen. Denk in dit geval aan:

  • EN ISO 9001
  • VCA
  • BRL 1201
  • BTR 2004

Bovendien zijn alle medewerkers voorzien van diverse certificaten, waaronder een Digitaal Veiligheidspaspoort en het IPAF-certificaat. Kortom; u hebt hier te maken met een échte expert.

Neem contact op voor meer informatie

Het beveiligen van uw pand tegen bliksem is een proces dat u niet mag overslaan om de veiligheid van uw werknemers te garanderen. Schakel daarom deze specialist in voor een snelle en secure afhandeling van dit proces. U profiteert vervolgens van bliksembeveiliging die uw pand volledig beschermt. Bent u benieuwd wat dit bedrijf voor u kan betekenen of heeft u specifieke vragen? Of zou u graag persoonlijk advies willen ontvangen? Neem dan gerust contact op met dit bedrijf. Zij vertellen u graag meer. De contactgegevens vindt u op de website.