Zen Ekindo
Image default
Tuin en buitenleven

Voor tuinaanleg in Zuid-Limburg schakelt u deze professionals in

Bent u erover aan het denken om uw tuin een flinke make-over te geven? Dan baat het om een professioneel hoveniersbedrijf in te schakelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Alex Gisbertz uit Beek, dé professionele hovenier in Zuid-Limburg die gespecialiseerd is in tuinaanleg. Dankzij vele gerealiseerde projecten, unieke wensen van opdrachtgevers en een grote dosis creativiteit weten deze hoveniers van iedere tuin een echte parel te maken. 

Bekijk het uitgebreide portfolio van dit hoveniersbedrijf

Het is logisch dat u wilt weten wat de mogelijkheden zijn voor uw eigen tuin, want niet iedere buitenomgeving is hetzelfde. In het uitgebreide portfolio van hoveniersbedrijf Alex Gisbertz uit Beek (Zuid-Limburg) vindt u verschillende gerealiseerde projecten op het gebied van tuinaanleg. Uiteraard vindt u hier verschillende stijlen in terug. Wat dacht u bijvoorbeeld van strakke tuinen met veel tegels die erg makkelijk zijn in het onderhoud? Ideaal wanneer u geen groene vingers heeft, maar wel wilt genieten van een tuin die in ’t oog valt. Wilt u graag een tuin waar de seizoenen duidelijk in terugkomen, zodat u heerlijk kunt tuinieren? Dan is het aan te raden om in het portfolio bij de natuur- en vijvertuinen te kijken. Deze typen tuin zijn uitmuntend voor natuurliefhebbers die graag hun eigen stukje paradijs aan huis hebben. Zo is er voor iedere type persoon een perfecte tuin te vinden.

Ontvang een vrijblijvend, deskundig advies over uw droomtuin

Bent u na het bekijken van het portfolio enthousiast geworden? Neem dan contact op met hoveniersbedrijf Alex Gisbertz om tuinaanleg rondom uw woning in Zuid-Limburg te bespreken. U krijgt dan een vrijblijvend, deskundig advies op basis van uw eigen wensen. Heeft u nog andere vragen? Ook deze kunt u uiteraard stellen aan de deskundige hoveniers van Alex Gisbertz. Zij staan voor u klaar met raad en daad. Indien gewenst, stellen zij een compleet plan op om de tuinaanleg voor u uit te voeren.

https://www.alexgisbertz.nl/