Zen Ekindo
Image default
Tuin en buitenleven

Onkruidbestrijding met heet water

Zoekt u een milieuvriendelijke manier van onkruidbestrijding, bijvoorbeeld met heet water? Kies er dan voor om een onkruidmachine bij De onkruidkoker te huren of te kopen. U vindt verschillende machines voor een milieuvriendelijke manier van bestrijding van het onkruid in uw tuin. De specialisten hebben jarenlange ervaren en adviseren u graag.

Een milieuvriendelijke manier van onkruidbestrijding

Bij deze specialisten kunt u terecht voor onkruidbestrijding met heet water. Dit is een milieuvriendelijke manier van onkruidbestrijding waarbij water in de Empas machines wordt verwarmd tot wel 98 graden Celsius. Zo’n onkruidmachine kunt u bij deze specialisten makkelijk huren of kopen. Doordat deze machines het onkruid besproeit met dit hete water, zal het onkruid vergaan. Er word hierdoor geen gebruik gemaakt van chemische middelen die de gezondheid van de natuur of van uzelf aantasten. Doordat de machines die u bij deze experts vindt zo milieuvriendelijk zijn, staan ze zelfs op de Milieulijst.

Hoe werkt deze manier van onkruidbestrijding?

Wilt u weten hoe het bestrijden van onkruid met heet water in zijn werk gaat? Zoals u eerder las wordt het water in de heet water units van Empas verwarmd tot 98 graden Celsius. Het water wordt verwarmd door middel van gas- of dieselgestookte ketels. Door de technieken van het toonaangevende merk Empas wordt het water continu op dezelfde temperatuur gehouden. Het onkruid wordt besproeid met heet water, waardoor het onkruid een temperatuurshock ervaart. De celstructuur van de plant gaat kapot en hierdoor sterft het onkruid af. Doordat het bestrijding met heet water een milieuvriendelijke manier van onkruidbestrijding is, zijn ze bij weersomstandigheden te gebruiken. Bij deze experts is het mogelijk om heel gemakkelijk een onkruidmachine te huren.

Koop of huur een onkruidmachine

Wanneer u onkruid op een milieuvriendelijke wijze wilt bestrijden, kies dan voor onkruidbestrijding met heet water. Het is ook mogelijk om een onkruidmachine te huren. Dit is ideaal wanneer u tijdelijk een machine nodig heeft en er dus geen een wil aanschaffen.