Zen Ekindo
Image default
Bedrijven

Japandi woontrend

Japandi woontrend

De Japandi-stijl is een minimalistische benadering van interieurdecoratie, dus je hebt strakke lijnen en een lege vloer nodig. In deze drukke wereld waarin we altijd op zoek zijn naar rust in onze huizen (en regelmaat), is het misschien de moeite waard om het eens uit te proberen! Blader eens door een aantal van onze woninginrichtingen die in deze trend passen – er zit vast iets perfects voor je bij!

Eclectisch interieur

Eclectisch interieur betekent het selecteren van items uit een verscheidenheid van bronnen zonder de voorkeur te geven aan de een boven de ander. Eclecticisme is populair geworden omdat er geen beperkingen zijn op welke inrichting kan worden gekozen, waardoor het gemakkelijker is om precies te kiezen wat u wilt in plaats van dat iemand anders dat voor u doet! Niet veel huizen zijn tegenwoordig volledig ingericht door slechts één persoon; dit wordt gezien als modern en comfortabel tegelijk – iets heel eclectisch dus!

Bohemian interieur

Bohemian interieur is gemakkelijk te herkennen. Niet alleen is het geen standaard vorm van interieurstyling, maar met alle persoonlijke elementen die in elk huis zijn opgenomen en de regels die deze stijl hanteert om te volgen, zul je geen probleem hebben om je ruimte om te toveren tot bohemian-chic!

Ronde eettafel

De ronde eettafel is zo trendy, dat vinden wij helemaal niet verwonderlijk. Een rond model biedt meer mogelijkheden dan zijn rechthoekige tegenhanger en dat is niet alleen omwille van zijn praktisch nut! De poot of poten zijn een element waarmee u kunt spelen: kies er een in het midden voor de belangstelling; pilaren werken ook goed om de ruimte te breken en toch structuur te geven- er is eigenlijk niet veel anders nodig aangezien materialen zoals marmer ook samen een geweldige look creëren! En vergeet de speciale stoelen niet – deze types zijn de laatste tijd erg populair geworden op sites als Ikea (link hier), waardoor ze perfect zijn als je iets stijlvols maar betaalbaars wilt

https://www.homemeubels.nl/blog/japandi-woontrend/