Zen Ekindo
Image default
Bedrijven

Een mooi aanbod aan fietsen bij dé fietsenwinkel van Zuid-Holland

Woon je in Zuid-Holland en zoek je een goede fietsenwinkel, omdat je een nieuwe fiets zoekt of je huidige fiets wilt laten repareren? Ga dan eens langs bij Atlas Fietsen! Deze specialist heeft een vestiging in Zoetermeer en Alphen aan den Rijn. Hierdoor zijn ze goed bereikbaar voor iedereen in de regio. Woon je buiten Zuid-Holland of wil je eerst oriënteren wat het aanbod is? Dan kun je het assortiment ook in de webshop bekijken. Ze bieden verschillende fietsen aan van allerlei toonaangevende merken, maar ook voor accessoires en onderdelen zit je hier goed. Je bestelt alles binnen een paar klikken online, gewoon thuis vanaf de bank.

Keuze uit diverse toonaangevende merken

Elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen, racefietsen, transportfietsen: in deze fietsenwinkel in Zuid-Holland vind je het allemaal! Je hebt de keuze uit nieuwe en tweedehands modellen van verschillende merken. Denk hierbij onder andere aan:

  • Batavus
  • Sparta
  • Koga
  • Cortina

Weet je niet goed welk soort fiets of welk merk bij jou past? Bespreek je wensen dan met de specialisten van Atlas Fietsen. Zij helpen je graag verder met het vinden van de perfecte fiets en vertellen je meer over de verschillende modellen. Maak je bijvoorbeeld lange afstanden, dan heb je een ander soort fiets nodig dan wanneer je alleen kleine rondes maakt. Op basis van jouw wensen denken deze specialisten graag met je mee!

Ga langs voor een fietsreparatie

Even snel op de fiets naar familie of vrienden, een fijn rondje fietsen in de natuur of lekker op fietsvakantie: er zijn genoeg redenen om een goede fiets aan te schaffen! Loop daarom eens binnen bij deze fietsenwinkel in Zuid-Holland en kies het model dat bij jou past. In hun vestigingen in Alphen aan den Rijn en Zoetermeer kun je tevens jouw huidige fiets laten repareren. In de ruime werkplaats gaan ze graag voor je aan de slag; of het nu gaat om een kleine onderhoudsbeurt of het vervangen van onderdelen. Wil je voordat je langsgaat meer informatie? Bekijk dan de website van Atlas Fietsen of neem contact met hen op.