Zen Ekindo
Image default
Woning en Tuin

Een bamboe houten vloer aanschaffen bij een professioneel bedrijf

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer die na aanschaf meteen bij u wordt gelegd door een deskundig bedrijf? Bekijkt u dan eens de prachtige vloeren, waaronder bamboe houten vloeren, van ALMA Parket. Dit bedrijf uit Breda heeft al meer dan 60 jaar ervaring met vloeren, en meer dan 15 jaar ervaring met bamboe houten vloeren, en kan de vloer na aanschaf bij u thuis komen aanleggen.  Ontdek de verscheidene houtsoorten die dit bedrijf in het aanbod heeft en ontdek de diverse mogelijkheden. Tevens bent u bij ALMA Parket in Breda welkom voor renovatie van uw vloeren, aanhaling, of reparatie van uw bestaande vloer. Ze leggen de vloeren op verschillende manieren, compleet gebaseerd op uw wensen en behoeften. Zo kiest u bijvoorbeeld uit: stroken, visgraat, blokmotief of een speciaal maatwerk patroon, aangepast aan uw wensen. Alle vloeren zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een lange levensduur.

Een duurzaam alternatief voor uw vloerkeuze met een bamboe houten vloer

Wanneer u een duurzame vloer wilt laten leggen kiest u voor een bamboe houten vloer. Bamboe is een grassoort dat op een milieuvriendelijke manier wordt gekapt en diverse milieuvriendelijke eigenschappen heeft. Zo groeit deze grassoort erg snel en kan het per dag zelfs 50 centimeter groeien. Doordat het op een duurzame manier wordt gekapt groeit de bamboe elk jaar weer opnieuw en blijft de omvang van het bos gelijk. Deze bamboe houten vloer schaft u aan bij ALMA Parket in Breda.

Neem contact op met het deskundige personeel voor persoonlijk advies

Wanneer u kiest voor een bamboe houten vloer, maakt u dus een milieuvriendelijke keuze. U heeft de mogelijkheid uit drie verschillende soorten wanneer u kiest voor een bamboe vloer: de destiny is een harde vloer met een mooi lijnpatroon, de plain pressed is een plank met een karakteristieke bamboeknoop en de side pressed is een fijner lijnpratroon met iets minder zichtbare knopen. Wilt u graag persoonlijk advies ontvangen van de deskundige medewerkers? Neem dan gerust contact op met het bedrijf of ga langs in de showroom in Breda. Hier helpen zij u graag verder.

https://www.almaparket.nl/