Zen Ekindo
Image default
Woning en Tuin

Wat kan een berg buddy betekenen voor de ontwikkeling van jouw kind?

De Berg Buddy skelters zijn helemaal speciaal ontwikkeld om op elke terrein te kunnen rijden. Zo is het mogelijk om met een Berg buddy skelter te racen door de woonwijk, maar is het ook goed mogelijk om op bijvoorbeeld een open boerderij te rijden. Waar moet je precies aan denken als je een Berg buddy skelter wilt gaan aanschaffen en wat kunnen deze unieke skelters betekenen voor de ontwikkeling van je kind?

Een Berg buddy skelter voor de leeftijd tien tot dertig maanden

De fabrikant Berg heeft een uitgebreid assortiment aan skelters en ook voor de kleinste zijn er genoeg mogelijkheden. Zo bestaat er voor kinderen van tien tot dertig maanden de Berg Go2. Dit is een leuke baby skelter en kan je kind laten helpen ontwikkelen met sneller te leren trappen en steppen. Dit is dus een twee in één skelter. Wil je dat je kind leert steppen dan kun je de trappers ingeklapt houden en wil je dat je kind gaat trappen dan klap je de trappers uit. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je kind omvalt, want de Berg Go2 skelter staat heel krachtig op de grond met vier wielen. 

De Berg buddy skelter voor de leeftijd van twee tot vijf jaar

De Berg buddy voor de leeftijd van twee tot vijf jaar zorgt ervoor dat je kind zijn of haar eerste trap ervaring kan opdoen. De naam van deze Berg skelter is de Berg Buzzy racing. Ook is het mogelijk om een Berg Buzzy twee in één aan te schaffen met een verstelbare duwstang. Met deze type Berg buddy skelters kun je heel makkelijk lange wandelingen maken met je kinderen. 

Berg buddy skelters tussen de vier en twaalf jaar

Is je kind al wat ouder dan kun je naar de Berg Rally kijken. De Berg Rally skelter is speciaal gemaakt voor kinderen tussen de vier en twaalf jaar. Het is een hele lichte minimale skelter en je kunt hiermee ideaal racen door woonwijken of door vele bochten in het park. De Berg Rally beschikt over een verstelbare stuur en stoel waardoor je kind als het ware mee kan groeien met de skelter. Je hoeft dus niet elk jaar opnieuw geld te investeren in een skelter, omdat de skelter te verstellen is. Hiermee kun je dus veel geld besparen en zo lang mogelijk gebruik maken van de Berg skelter.

https://binnenenbuitenspeelgoed.nl/berg-skelters/