Zen Ekindo
Image default
Woning en Tuin

Een robuuste houten klok kopen die past in iedere kamer

Bent u op zoek naar een uniek cadeau voor vrienden die in een nieuwe woning zijn getrokken? Of wilt u zelf een uniek meubelstuk om uw woonkamer of slaapkamer op te leuken? Dan kan een houten klok of hanglamp van hout die bij De Lingehof kunt kopen zeker een goed idee zijn! Het leuke van De Lingehof is dat de meubelstukken allemaal uniek zijn omdat ze met de hand worden gemaakt. De Lingehof is namelijk een zorgboerderij waar mensen met een verstandelijke beperking helpen in de werkplaats. Onder begeleiding van ervaren houtbewerkers maken zij de meest unieke stukken voor u.

Zelf kiezen hoe uw nieuwe meubelstuk eruit komt te zien

Heeft u besloten om een houten klok te kopen? Dan kiest u zelf volledig hoe deze eruit zal komen te zien! Van de uuraanduidingen tot de wijzerplaat bepaalt u zelf wat de kleuren zullen zijn en waar u de accenten op wilt leggen. Doordat u zelf de volledige uitstraling van de houten klok kunt bepalen, wordt het wel erg eenvoudig om een uurwerk te kopen dat volledig binnen uw eigen interieur past. Hetzelfde geldt trouwens als u een hanglamp van hout gaat kopen bij De Lingehof. Iedere hanglamp heeft een duurzaam design dat voorzien is van een snoerpendel met een E27-fitting. Uiteraard is het mogelijk om een lamp naar keuze in te draaien. Hierbij kunt u dus zelf kiezen of u meer een natuurlijk licht wilt of bijvoorbeeld een ledlamp.

Eenvoudig een nieuw meubelstuk bestellen in de online omgeving

Heeft u besloten om een houten klok of hanglamp van hout te kopen bij De Lingehof? Dan bestelt u deze eenvoudig online, waar u ook direct in een beveiligde online omgeving afrekent. Vervolgens wordt het meubelstuk gewoon u thuis geleverd. Op deze manier geniet u snel van uw nieuwe meubelstuk in de vorm van een houten klok of hanglamp van hout.