Zen Ekindo
Image default
Auto's en Motoren

Voordeel van het gebruik van Viezu K-Suite

DescriptionCar Tuning is in feite de wijziging van een voertuig om het specifiek te optimaliseren voor een andere reeks specificaties van degenen die het aanvankelijk was bedoeld om te vervullen. Meestal in het Britse tuning wordt gedaan om betere prestaties te geven, hetzij om de snelheidslimiet op een snelweg te verslaan, of om een auto gemakkelijker in lastige omstandigheden aan te pakken. Het kan ook worden aangepast om een specifieke uitstraling door de eigenaar te creëren. Tuning is al jaren in racen gebruikt en wordt nu gebruikt door veel auto tuning-enthousiastelingen.

 

Wat is erbij betrokken? Tuning omvat in het algemeen de vervanging van het ene deel van het uitlaatsysteem van uw auto. Dit kan in één fase worden gedaan of kan via een reeks fasen worden gedaan. De meest voorkomende veranderingen omvatten de vervanging van bepaalde componenten zoals de katalysator (de katalysator die benzine brandt om stoom te vormen), de uitlaat, uitlaatkleppen, uitlaatpoorten en de stroom door de havens. Om de uitlaat te wijzigen, loopt uw motor door een aantal buizen die beginnen bij de staartpijp, deze worden gewijzigd om de auto aerodynamischer te maken.

 

Hoe stel ik mijn auto af? Tuning is niet zo moeilijk als je misschien denkt. In feite kunnen de meeste DIY-tuningsprojecten in een enkel weekend worden voltooid met behulp van niets meer dan algemene hulpmiddelen, zoals schroevendraaiers, tang en een beetje snijband. Er zijn een aantal gidsen online beschikbaar die u stap voor stap laten zien hoe u verschillende taken uitvoert en de stroomwinsten kunt verhogen.

Er zijn ook een groot aantal forums gewijd aan het bespreken van autotuning en verschillende trucs en tips.

 

Machtswinsten zijn erg belangrijk voor de tuning van de auto, zonder vermogen krijgt uw motor niet in staat zal zijn om te presteren tot het volledige potentieel en kan slecht remmen of versnellen. Machtswinsten kunnen op vele manieren worden bereikt, maar om de beste vermogenswinsten te bereiken, wordt aanbevolen dat u een set installeert met de juiste onderdelen. Voor de beste resultaten wordt het aanbevolen om een OEM-onderdeel aan te schaffen. Deze onderdelen worden door de fabrikant vervaardigd en passen in de fabrieksbumpers en uitlaatpijpen; Gemeenschappelijke vermogenswinsten omvatten het gebruik van rechte havencilinderkoppen, een diepere verbrandingskamer en titaniumringen / stengels / flenzen. Het is gebruikelijk om nieuwe luchtfilters, cams, cam-sloten en oliefilters te installeren tijdens uw tuningproces, die allemaal een dramatisch effect kunnen hebben op de stroom die u ontvangt van uw motorafstemming.

 

Hoe is Viezu K-Suite voor geautomatiseerde auto-tuning? Viezu K-Suite Pro is een software die eenvoudig te installeren en te gebruiken is. Het duurt slechts enkele minuten om te installeren en een paar klikken om te activeren, waardoor iedereen hun eigen on-line auto-tuning kan uitvoeren. Viezu K-SUITE PRO is compatibel met bijna elk modificerend apparaat. De K-Suite Pro-software kan ook worden gebruikt om beschadigde originele onderdelen te vervangen en kan worden geprogrammeerd voor elk gewenst motorprofiel.

 

De PRO-versie van het weergaven K-SUITE heeft een geavanceerd systeem voor het aanpassen van de luchtstroom over het hele motorcompartiment. De software maakt een eenvoudige aanpassing mogelijk en kan worden geprogrammeerd voor maximaal vermogen, inactieve snelheid en brandstofinjectie. Een uitzonderlijk product, bekijk K-SUITE PRO biedt een verscheidenheid aan voordelen, waaronder geoptimaliseerde brandstofafgifte, instelbare luchtinlaat, variabele klepdiming en variabele kleplift. Een ander voordeel van deze Motor Tuning-software is dat het in staat is zichzelf automatisch aan te passen om ervoor te zorgen dat u elke keer de best mogelijke prestaties krijgt.

Klik hier voor meer informatie https://www.chipperformance.nl/