Zen Ekindo
Image default
Auto's en Motoren

Tips voor wanneer u een motorhelm wilt kopen

Een goede helm is het meest belangrijke aspect van de veiligheid op een motor. Noodzakelijk dus, om een goede motorhelm te kopen. Voordat u tot een aankoop overgaat, is het goed om te weten dat er verschillende soorten helmen bestaan. De jetstehelm, de integraalhelm, en de systeemhelm zijn de drie meest gebruikte soorten. Alle drie kennen ze hun eigen voor- en nadelen, en situaties waarin ze het meest geschikt zijn. Lees u hier dus goed over in voordat u naar de winkel gaat. Ook is het belangrijk om te weten dat een helm best wat kan kosten. Dit lijkt vervelend na de aankoop van een dure motor, maar een helm hoort iedere euro waard te zijn. Hij kan namelijk uw leven redden bij een ongeluk.

Bij deze specialist kunt u een goede motorhelm kopen

Van de Kuinder Motoren in Hilversum is de ideale plek voor het kopen van een motorhelm. Doordat de werknemers hier jarenlange ervaringen hebben, kunt u hier goed worden geadviseerd. Over de pasvorm, over welke helm in uw situatie het beste is en over aanvullende accessoires die nodig zijn voor een zo veilig mogelijk motorritje.

Ontdek direct de beste merken motorhelmen

Het belang van een goede motorhelm is groot, en dus is het belangrijk dat u een helm gaat kopen van een betrouwbaar merk. Gelukkig is dat bij Van de Kuinder Motoren geen probleem, want hier is het aanbod van verschillende merken groot. Alle bekende merken zijn hier te koop, van Scorpion tot HJC en van Roof tot Schuberth. Dit zijn allemaal merken die bekend staan om hun goede kwaliteit helmen, en natuurlijk zijn er nog meer merken in de winkel te koop. Wilt u zich alvast voorbereiden? Neem dan voor uw bezoek aan Hilversum een kijkje op de website, waar het complete assortiment helmen te vinden is. 

 

https://www.vandekuinder.nl/

Gerelateerde artikelen

Chip Tuning: een introductie

Voorzie uw auto van goede beveiliging en kies voor een van de alarmsystemen van deze expert

De beste uitlaatsystemen van Europa Akrapovic