Zen Ekindo
Image default
Woning en Tuin

Verander je interieur met een prachtige koeienhuid

Nieuwe woonaccessoires kunnen je interieur een compleet nieuwe look geven. Vaak is het al voldoende om één opvallend accessoire neer te leggen; je voegt dan echt een eyecatcher toe. Wat dacht je bijvoorbeeld van een koeienhuid? Dit kleed geeft je gehele interieur direct een landelijke, natuurlijke toevoeging. Een koeienhuid staat dan ook prachtig in combinatie met meubelen of accessoires van hout of neutrale tinten. Als het je leuk lijk om een dergelijke huid toe te voegen aan je interieur, dan kun je deze het beste aanschaffen via By Max. Je hebt hier de mogelijkheid om je woonaccessoire online en in de winkel in Mierlo te bestellen. Waarom je nu juist bij deze aanbieder moet zijn? Dat lees je in de volgende alinea.

Een grote keuze uit koeienhuiden van perfecte kwaliteit

Denk je aan een koeienhuid, dan denk je wellicht eerst aan een huid in de standaard zwart-witte kleuren. Bij By Max heb je echter de mogelijkheid om dierenkleden in allerlei kleuren in natuurlijke stijl aan te schaffen. Denk onder meer aan lichtgrijs of bruintinten. Mocht zwart-wit dus niet helemaal je voorkeur hebben, dan heb je alsnog de keuze uit andere exemplaren. Ook qua afmeting heb je hier volop keuze. Ga bijvoorbeeld voor een koeienhuid van:

  • 2 x 2 meter (maat M)
  • 2,25 x 2 meter (maat L)
  • 2,5 x 2 meter (maat XL)

Je beslist dus zelf of je voor een groot en opvallend of kleiner exemplaar gaat. Welke keuze je ook maakt; je ontvangt altijd een kleed van de allerbeste kwaliteit, dat ook nog eens ecologisch verantwoord is. Elk kleed komt namelijk van de vleesindustrie en niet van stroperijen. Die gedachte is wel zo prettig!

Bestel eenvoudig online

Bekijk op je gemak het aanbod online en kies vervolgens jouw favoriete kleed. Heb je een leuk exemplaar gevonden? Plaats dan je bestelling en je ontvangt deze snel in huis. Je kunt er daarbij 100% vanuit gaan dat je het kleed ontvangt dat op de foto staat.

https://www.dierenhuiden-decoraties.nl/