Zen Ekindo
Image default
Toerisme

Stel de rondreis van uw dromen samen door Italië of Spanje

Staat u te popelen om weer eens een mooie reis te maken? Begrijpelijk! De lockdown heeft ervoor gezorgd dat we veel thuis hebben gezeten en weinig ondernomen hebben. De drang om rond te reizen door een ander land en nieuwe culturen te ontdekken zal dan ook ongetwijfeld erg hoog zijn. Gelukkig is daar Vámonos Travels. Zij organiseren al sinds 1991 individuele rondreizen door de allermooiste landen ter wereld. Ga voor exotische gebieden zoals Costa Rica, Zuid-Afrika of Cuba. Maar u hoeft lang niet altijd ver van huis te gaan om prachtige gebieden te ontdekken. Maak een rondreis door Italië en ontdek het eiland Sicilië of vertrek richting Spanje en reis door Andalusië.

Ontdek architectonische hoogstandjes tijdens een rondreis

Kiest u voor een rondreis door Spanje in het prachtige Andalusië? Dan reist u lang zeer veel historische interessante steden en stadjes. Deze regio kent veel architectonische hoogstandjes, historische gebouwen en u vindt er voetsporen van de Moorse cultuur. Op en top cultuur snuiven dus! Gaat u voor een rondreis door Italië via het eiland Sicilië? Dan maakt u kennis met de rijke geschiedenis die het eiland kent. Hier zijn namelijk nog volop sporen te vinden van de Grieken, de Noormannen en de Romeinen. Bezoek bijvoorbeeld het sfeervolle stadje Agrigento en loop door het en mooie middeleeuws centrum met Arabische en Normandische invloeden. De belangrijkste reden om Agrigento te bezoeken, is de Valle dei Templi. In deze vallei vindt u zeven tot de verbeelding sprekende Griekse tempels, die tot de best geconserveerde ter wereld behoren!

Stel uw eigen reis samen

Of u nu een rondreis door Italië, Spanje of een ander land wilt maken: Vámonos Travels staat voor u klaar! Maak een onvergetelijke rondreis naar die unieke bestemming en doe dit helemaal op uw manier. Doe inspiratie op door hun voorbeeldreizen te bekijken, zodat u een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden. Kies uw volgende reisbestemming uit en stel direct uw droomreis samen!