Zen Ekindo
Image default
Woning en Tuin

Apart en uniek

Ben jij iemand die van aparte en unieke spullen houdt? Zijn jouw vrienden altijd positief verrast met welke nieuwe designer spullen je nu weer hebt gekocht? Dan ben jij vast bekend met het designer merk Bloomingville! Dit merk verkoopt woonaccessoires en is van Scandinavische kom af. De nieuwe collectie is online verkrijgbaar bij HK Living. De meubels van dit merk kenmerken zich door het doorleefd uiterlijk, een sfeervol Scandinavisch design dat is geïnspireerd door brocante. Scandinavische merken staan bekend om hun zuivere, minimalistische en tijdloze producten. Eigenlijk staat het ook wel voor; “mooi door eenvoud”.

 

Eenvoud en kwaliteit gaan hand in hand

Scandinavische producten gebruiken vaak grondstoffen van hoge kwaliteit. Ze staan verder bekend om de eenvoud die ze in hun producten gebruiken en Nederlanders zijn er dol op! In Nederland heb je het gezegde “doe maar normaal dan doe je al gek genoeg” en dat past bij de uitstraling van de Scandinavische producten. De meeste stoffen producten die worden aangeboden zijn gemaakt van de stof katoen of wol en omdat het merk voor eenvoud staat is onderhoud simpel. Alle producten kun je zelf wassen en hoeven niet professioneel gereinigd te worden. Op deze webwinkel heb je keuze uit meer dan 1.000 woonaccessoires van dit merk en op alle producten zit één jaar garantie.

 

Hoe vaak wordt er een nieuwe collectie gepresenteerd?

Je kunt er van uitgaan dat ieder jaar een nieuwe collectie wordt gepresenteerd van dit Scandinavische merk. Ze houden rekening met de huidige woontrends en spelen daar op in. Een sneak peak van de woontrends voor het jaar 2022 zijn Retro en Urban van de jaren ’90. De kleuren die we kunnen herkennen voor deze Retro stijl zijn: blauw in combinatie met zwart en wit, terra en okergeel. Er zullen ronde en zachte lijnen worden gebruikt maar ook lijnen met een strakke en grafische uitstraling.  Ook keren de stippen terug, beter bekend als de polkadot.

 

Wat is dan de woontrend van 2021?

Niet iedereen houdt de woontrends bij, maar de woontrend van het jaar 2021 heb je wellicht links en rechts voorbij zien komen. Lichte houtsoorten worden gebruikt bij luxe en industriële interieurs. Onder lichte houtsoorten worden de volgende soorten verstaan: licht eiken hout, bamboe, acacia hout en lichte MDF-platen. De kleuren van het jaar 2021 zijn warme, natuurlijke aardkleuren. Niet meegedaan met deze trend? Geen zorgen, volgend jaar brengt dit merk weer een nieuwe collectie uit!