Zen Ekindo
Image default
Woning en Tuin

Marmeren meubels: echt de moeite waard

Wil je je interieur verrijken met marmeren meubels? Wacht dan niet langer! Marmer zorgt namelijk direct voor een strak, sierlijk en chic uiterlijk van je woning. Maar dat is nog niet alles. Je hebt er namelijk amper onderhoud aan en een lange levensduur door de hoge kwaliteit is vrijwel gegarandeerd. Een ideale mix van beide werelden dus. Logischerwijs is het fijn als je ruime keuze hebt uit verschillende producten en uitvoeringen. Dat wil je ook graag allemaal op een website vinden. Die website heet IndoMarmer. Je vindt al je grote en kleine marmeren meubels overzichtelijk op een duidelijke site. Met 14 dagen bedenktijd en gratis verzending boven de 100 euro hoef je je nergens druk over te maken.

 

Voor grote én kleine marmeren meubels

Bij marmer denk je misschien al snel aan keukenbladen of tafels. Van die laatste zijn er meer dan genoeg te vinden. Alle soorten tafels kun je terugvinden als marmeren uitvoering. Zo kun je een marmeren eettafel, bijzettafel of salontafel vinden. Door de ruime keuze uit verschillende modellen zit er altijd wat voor je bij. Als je wat minder groot wilt denken, kun je ook voor wat kleinere onderdelen kiezen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een marmeren vaas, dienblad of lamp? Deze voorwerpen vallen iets minder op dan een tafel, maar brengen nog steeds dezelfde voordelen en de unieke sfeer met zich mee. Om je interieur af te maken, kun je kiezen voor marmeren accessoires om het marmer vaker terug te laten komen. Maak de kleinste ruimte van het huis af met een marmeren houder voor de toiletborstel. Al je sieraden kun je kwijt in een luxe sieradenbox. Verder zijn er onder andere nog tissue boxen, handzeepdispensers of prullenbakken in marmeren editie terug te vinden.

 

Ook baas over de kleur

Net zo veelzijdig zijn de verschillende kleuren waarin je de meubels uit kunt laten voeren. Hoewel iedereen goed bekend is met het fel witte en diepzwarte marmer, is er meer beschikbaar dan dat. Zo kun je een heel aantal tinten lichter of donkerder, tot je uitkomt bij de ideale kleur voor jou en je interieur. Ook voor het patroon in het marmer kun je meer dan genoeg kiezen. De een wil liever een wat opvallender patroon, terwijl de ander liever de rust bewaart en slechts voor een patroon met een paar lijnen wil kiezen. Wat je smaak ook is, je bepaalt het met marmer helemaal zelf.