Zen Ekindo
Image default
Woningen

Zip screens online kopen

Zip screens zijn ontzettend populair in Nederland. Wat nou nog mooier is, is dat je nu ook zip screens online kunt kopen. Dit is over het algemeen een stuk goedkoper en je hoeft je ook niet druk te maken over de kwaliteit. Deze is namelijk bij de meeste leveranciers net zo goed of zelfs beter dan bij normale winkels.

Dit klinkt misschien wat vreemd, maar online koop je een zip screen in sommige gevallen al voor de prijs van een goedkopere screen. Dit heeft te maken met het feit dat het om online prijzen gaat, maar daarnaast wil het ook nog wel uitmaken dat er online vooral zonwering verkocht wordt die je zelf kunt monteren. Hierdoor bespaar je al op de kosten, die je normaal kwijt bent aan iemand die langs moet komen om de montage te doen.

Waarom Zip screens

Zip screens zien er hetzelfde uit als standaard screens, maar hebben als verschil dat ze voorzien zijn van een sterkere lat en zwaardere geleiders. Vaak zijn ze ook nog voorzien van een ander screendoek, waardoor ze bestand zijn tegen zwaardere weerstypen. Dit zorgt er dan ook weer voor, dat ze perfect geplaatst kunnen worden bij hogere gebouwen waar andere soorten zonwering kapot kunnen waaien.

Zip screens kom je vaak tegen in de buurt van het strand, of bij hoge gebouwen en bedrijfskantoren. Het is een perfecte soort zonwering, die verschillende voordelen met zich meeberengt. Zo kunnen zip screens bijvoorbeeld net zoals bij rolluiken zorgen dat de warmte beter binnen blijft in de winter en juist buiten blijft in de zomer.

Online een screen bestellen

Wil je een screen bestellen? Online vind je inmiddels een groot aantal winkels waar dat kan. Je moet altijd wel even op de prijzen letten, getoonde prijzen zijn namelijk altijd vanaf prijzen. Er komt dus altijd nog iets meer bij, omdat het hier gaat om maatwerk producten.

Ook zijn er nog extra opties waaruit je kan kiezen, bijvoorbeeld of het screen handbediend moet zijn of elektrisch. Vooral bij een zip screen, raden wij altijd aan om voor een elektrische bediening te kiezen. Dit komt doordat zip screens wat zwaarder zijn en vooral bij hogere gebouwen wordt het dan nog zwaarder om ze met de hand omhoog en omlaag te doen door de wind.

Een screen bestellen is online makkelijker

De reden waarom veel mensen hun screen bestellen via het internet, is vooral omdat dit een stuk makkelijker is. Wanneer je de juiste maten al hebt opgemeten, kan het bestellen beginnen. Webwinkels zijn natuurlijk 24/7 open en hierdoor kun je op vrijwel elk willekeurig moment jouw nieuwe screen samenstellen.

Een bijkomend voordeel is dat je online direct ziet wat de mogelijkheden zijn. Je ziet bij de meeste websites namelijk in een handig overzicht wat de extra opties zijn en kunt op deze manier makkelijk een keuze maken!

Vind je het eng om online een screen te bestellen, vanwege de prijzen? Bij de meeste webwinkels kun je gelukkig kiezen voor rembours. Op deze manier kun je veilig jouw nieuwe screen bestellen!

https://www.screenbestellen.nl/