Zen Ekindo
Image default
Eten en drinken

Lunch met een lekker broodje Filet Americain

Ben je een liefhebber van Filet Americain? Van wat voor brood je ook houdt, met Filet Americain erop is het altijd genieten. Als echte liefhebber van Filet Americain is het aan te raden om eens andere soorten te proberen dan de standaard variant. Bij Ladessa heb je namelijk de keuze uit diverse soorten. In het ruime assortiment van deze specialist heb  je overigens naast Filet Americain ook de keuze uit andere lekkere smeersels voor op brood. Zo geniet je iedere dag van je boterham. Het aanbod aan varianten Filet Americain wordt overigens ook steeds uitgebreid.

Welke smaak is jouw favoriet?

Je kunt ervan uitgaan dat Filet Americain van Ladessa altijd vers is. Het wordt bereid volgens eigen recept en met rundvlees dat gegarandeerd uit Nederland komt. De Filet Americain is overigens gewoon te koop in de supermarkt bij jou in de buurt. Daarna beleg je je boterham bijvoorbeeld met Filet Americain naturel, waar je zelf een uitje of eitje aan toevoegt. Kies ook eens voor één van de bijzondere smaken of de vegetarische uitvoering. Verder is er Filet Americain verkrijgbaar met verschillende toevoegingen, zoals:

  • Pesto
  • Knoflook
  • Peper en Martinosaus
  • Carpaccio
  • Ui

Deze Filet Americain is te koop bij jou in de buurt

Als je één van de varianten Filet Americain of ander broodbeleg van Ladessa wilt proberen, dan is dit beleg altijd bij jou in de buurt te koop. Weet jij al waarmee jij je brood gaat beleggen? Kijk dan even op de website van deze specialist waar ze jouw favoriete broodbeleg verkopen. Wil je zakenrelaties of collega’s verwennen met een lekkere lunch met de smeersels van Ladessa? Ontdek dan het zakelijke assortiment van deze specialist. Ontdek alle mogelijkheden en schotel de gasten op je zakenlunch de lekkerste broodjes voor. Zo onderbreek je het werk even met een heerlijke lunch.

https://ladessa.nl/