Zen Ekindo
Image default
Eten en drinken

Heel Venlo bestelt catering op dit online platform

Catering regelen in Venlo

Die gezellige gemeente biedt altijd wat mee te maken. Zo kent Venlo tal van festivals en een gezellige centrum die u jaarlijks kunt beleven. Geïnteresseerd in meer info over wat u kunt meemaken in Venlo? Bekijk dan dit linkje. Met zoveel leuks te doen, is het dan ook niet vreemd dat velen op zoek zijn naar een cateraar, die zonder meer het allerbeste eten biedt. Of u nu een bedrijfsevenement organiseert of een prive feestje geeft. Voor de beste gerechten uit Venlo neemt u contact op met Happie Delivery. Catering boeken voor jouw feestje of voor een zakelijke bijeenkomst, babyshower of bedrijfsevent doe je bij Happie Delivery. In onze webshop heeft u uw catering simpel besteld. Maar welke mogelijke catering heeft Cateraar Happie Delivery allemaal in Venlo? U bent aan het juiste adres voor zalige lunches, de allerbeste borrelhapjes, de meest smaakvolle avondmaaltijden, maar ook de de lekkerste BBQ-pakketten, waarbij u een BBQ meester u alles uit handen laat nemen. Van de voorbereidingen tot het echte BBQ werk en uiteindelijk weer tot de schoonmaak. Ook de vuile vaat wordt gedaan. Dat is toch als muziek in de oren?


 

Welke soorten catering bezorgen wij allemaal in Venlo?

Er zijn erg veel keuzes bij Happie Delivery . Zo heeft u keuze uit de volgende type maaltijden

 

Lunch bestellen of toch een high tea, buffet of BBQ?

De beste middag maaltijden bestel je Happie catering in Venlo. Voor iedereen staat er wel wat tussen. Onze lunchpakketten bestaan uit verschillende soorten broodjes, knapperige salades, warme broodjes, en zelfs diverse candybars. Laat indien gewenst uw middagmaaltijden per persoon verpakken. Ook als u uw lunchpakketten op meerdere plaatsen wilt laten leveren, dan is dat een optie. Wij maken alleen gebruik van ecologisch verpakkingsmateriaal. Zo doen wij ook ons best voor een gezondere wereld.  Heeft u trek in iets authentiekers dan een doorsnee middagmaaltijd, dan kunt u gaan voor een High Tea. Diverse opties boordevol met heerlijke hartige en zoete gerechtjes. Bijvoorbeeld tiramisu, scones en smakelijke broodjes met humus. Te laten bezorgen voor grote groepen of kleine bijeenkomsten. Hebben jullie dieetwensen? Wij houden er vanzelfsprekend rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is volledig geen moeite.  Buffetten zijn de trots van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende avondmaaltijden van Venlo , kan je wel zeggen. De keuze op onze website is erg groot. U vindt van Spaanse maaltijden tot saladebuffetten! Daarnaast kunt u geheel uw eigen gerechten laten samenstellen. Zo bepaalt u totaal zelf welke maaltijden wij aan uw gasten leveren. Ook zin in een zonnig feestje, buiten in de tuin? Bekijk dan eens onze BBQ Catering! Dat kunnen wij van A tot Z voor u verzorgen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het barbecue-menu, of dat u ook een BBQ-koning wilt laten komen. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De BBQ?s worden geleverd in heel Venlo en omgeving.Borrelhapjes en tapas

Onovertroffen en unieke borrelhapjes bestellen doet heel Venlo via de webshop van Happie. Met onze brede keuze zorgen wij dat een ieder lievelings hapjes vindt. Van spare-ribs tot vegan hapjes en van mini pizza?s tot fruit spiesjes. Wij hebben het allemaal. De borrelhapjes worden bezorgd in elke provincie van ons land Houdt u van deze fenomenale Mediteraanse? Bekijk dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele menus vindt u altijd het tapasmenu dat perfect past bij uw event.