Zen Ekindo
Image default
Woning en Tuin

Bestel een Carpinus betulus of ander beplanting bij deze expert

Bent u net verhuisd en neemt u uw nieuwe tuin binnenkort onder handen? Of bent u niet meer tevreden met uw huidige tuin en kan deze wel een metamorfose gebruiken? In beide gevallen kunt u het best een bezoekje plegen aan de website van Roelands Boomkwekerijen B.V. Het boomkwekerijcentrum heeft ruim 25 jaar ervaring in het vak, beschikt over een team van deskundige medewerkers en biedt een ruim een gevarieerd assortiment aan met divers bos- en haagplantsoen. Met een specialisme in het kweken van haagplanten en struiken uit de volle grond en in pot, een uitgebreide expertise en nauwkeurig vakmanschap, kunt u bij dit bedrijf rekenen op de allerbeste kwaliteit.

De voordelen van het planten van een haagbeuk

Eén van de populaire struiken die u aanschaft bij Roelands Boomkwekerijen B.V., is een Carpinus betulus, ofwel: een haagbeuk. Dit is een middelgrote boom met een gladden stam, die nauwelijks last heeft van ziektes, aantasting of weersomstandigheden en dus voor een lange tijd gezond blijft. In de maanden april en mei bloeit deze haagbeuk op en kan deze perfect worden geplant als haag, waarmee u meer privacy in uw tuin creëert. Indien u graag een Carpinus betulus of ander bos- en haagplantsoen bij deze specialist wilt aanschaffen, profiteert u van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zo kunt u op een voordelige manier uw tuin geheel naar wens aankleden en doet u geen enorme aanslag op uw portemonnee.

Ontdek het rijke assortiment aan bomen, struiken en planten

Heeft u interesse in de aanschaf van een prachtige Carpinus betulus? Of wilt u meer informatie inwinnen omtrent de andere bomen, struiken en planten uit het uitgebreide aanbod van dé groenspecialist: Roelands Boomkwekerijen B.V.? Indien u een keuze heeft gemaakt, kunt u via de website direct uw bestelling plaatsen. Wilt u eerst contact opnemen met de professionals, omdat uw brandende vragen heeft? In dit geval zijn de ervaren medewerkers zowel telefonisch te bereiken als via het contactformulier. Door hun gedegen kennis en ruime ervaring, zijn zij in staat u optimaal van dienst te zijn en u te voorzien van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

https://www.roelandskwekerij.com/