Zen Ekindo
Image default
Woning en Tuin

Hier vindt u unieke en exclusieve hanglampen

Bent u uw interieur aan het vernieuwen en wilt u uw inrichting verfraaien met exclusieve hanglampen? Bij Kroonjuwelen vindt u diverse schitterende lampen, die handgemaakt worden in het eigen atelier van deze specialist. Zij maken veelal lampen van aluminium of nikkel. Deze materialen zijn veelzijdiger dan u denkt. De metalen kunnen namelijk in elke gewenste vorm worden gebogen, zodat er een lamp met een klassieke uitstraling gemaakt kan worden. Ook kan er een lamp gemaakt worden met strakke vormen, zodat er een meer moderne lamp ontstaat.

Kies voor exclusieve hanglampen die met maatwerk gemaakt worden

Bij Kroonjuweel vindt u alleen maar exclusieve hanglampen. Dit komt vooral doordat deze specialist altijd maatwerk levert. Uw persoonlijke specialist overlegt met u altijd over hoe uw exclusieve hanglampen eruit moeten komen te zien. U kunt hiervoor op afspraak langskomen in het atelier in Nuland, niet ver van Oss, Den Bosch en Rosmalen, waar alle exclusieve hanglampen gemaakt worden. Het atelier is iedere zaterdag geopend, van 10.00 uur tot 17.00 uur. Wilt u op een andere dag langskomen, neem dan contact op met deze lampenspecialist, om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Geef uw interieur dus een nieuwe uitstraling met de exclusieve hanglampen van deze specialist.

Bel voor het maken van een afspraak

Wilt u ook exclusieve hanglampen ophangen in uw huis, of bijvoorbeeld in uw kantoor? Voor de mooiste hanglampen maakt u een afspraak bij Kroonjuweel. Bel deze specialist dus. U vindt de contactgegevens op de website. Men voorziet u dan graag van persoonlijk advies, en denkt samen met u na over het ontwerp voor uw exclusieve hanglampen. Daarna gaat de lampenmaker voor u aan de slag, en hoeft u de lampen alleen maar op te hangen. Daarna begint het genieten van uw schitterende interieur, verrijkt met de mooiste verlichting, handgemaakt door middel van maatwerk.

https://www.kroonjuweel.com/