Zen Ekindo
Image default
Eten en drinken

De lekkerste biefstuk en bavette bestelt u online!

Wilt u een overheerlijke biefstuk of bavette serveren? Dan gaat u natuurlijk het best naar de slager. Slagersvlees is namelijk van betere kwaliteit dan vlees uit de supermarkt en is ook vaak verser. De supermarkt is echter vaak dichterbij dan de slager. Het gemak wint het dan al gauw van smaak en voor u het weet koopt u uw vlees toch weer bij de lokale supermarkt. Er is echter een combinatie van kwaliteitsvlees én gemak mogelijk. Bij Beef&Steak bestelt u biefstuk en bavette namelijk heel eenvoudig online. Binnen een paar klikken bent u klaar en het vlees wordt spoedig bij u thuis afgeleverd. U hoeft dus niet eens de deur uit! Dat gemak wilt u toch ook ervaren?

Maak de barbecue compleet met een heerlijke bavette

Barbecueën is natuurlijk erg lekker en gezellig, maar het wordt pas echt een feest met goed vlees. Een bavette is dan ook echt aan te raden. De bavette wordt gezien als dé delicatesse voor op de barbecue. Dit magere vlees komt uit de flank van een rund, waardoor het heerlijk mals is. Uiteraard zijn er van dit vlees verschillende varianten. Bij Beef&Steak kiest u onder andere uit:

  • Ierse Bavette
  • Dubbeldoel Bavette
  • Blank Angus Bavette
  • Bommelse Blonde Bavette

Biefstuk mag natuurlijk ook niet ontbreken

De steak die iedereen kent is natuurlijk de biefstuk. Dit type vlees is verkrijgbaar in diverse soorten, maten en smaken. Er is voor iedereen wel een variant die hij of zij lekker vindt. Bovendien bevat biefstuk veel ijzer, waardoor het vlees ook erg voedzaam en gezond is. Biefstuk is meestal afkomstig van een kalf, hert, bizon of een Wagyu rund.

Plaats uw bestelling en geniet spoedig van vers vlees

Door in de webshop van Beef&Steak uw vlees te bestellen, haalt u eenvoudig de kwaliteit van een slager in huis. Bestel vandaag en u kunt morgen al genieten van een heerlijke biefstuk, bavette of andere vleessoort. Dat wordt smullen!