Zen Ekindo
Image default
Verbouwen

Kies uit een ruim assortiment badkamertegels en fris uw badkamer op

Uw badkamer is een heerlijke ruimte om uw dag ontspannen te beginnen of te eindigen. U stapt de badkamer binnen, draait de deur op slot en een oase van rust valt over u heen. Poets rustig uw tanden, scheer uw baard of haal uw make-up eraf. Creëer daarom een prettige sfeer in deze ruimte zodat u geniet van deze momenten en vervang de badkamertegels om uw badkamerdromen uit te  laten komen. Met de juiste tegels tegen de wand of vloer tovert u de kamer in een handomdraai om tot een prachtige ruimte.

Een mooie badkamer met tegels naar uw smaak

Een badkamer kent vele stijlen. Het is dan ook belangrijk om vooraf te bepalen wat voor uitstraling u wilt bereiken. Houdt u van klassiek? Dan mogen de zwart-wit geblokte tegels uiteraard niet ontbreken. Bent u meer een liefhebber van een moderne badkamer? Daar worden er over het algemeen grotere badkamertegels gebruikt. Wat voor stijl u ook wenst, bij Fravo Tegels in Dordrecht nabij Rotterdam heeft u voldoende keuze. Zij hebben namelijk een ruim assortiment prachtige, goedkope badkamertegels voor u beschikbaar. Deze tegels hebben zij bovendien op voorraad van verschillende topmerken zoals Venis, Viva, Imola, Padana, Keraben, Marazzi en Piet Boon.

Breng een bezoek aan de showroom

Of u nu badkamertegels of tegels voor in de woonkamer wenst: voor een grote collectie tegels vlakbij Rotterdam gaat u naar Fravo Tegels in Dordrecht. Zij hebben vloer- en wandtegels voor werkelijk iedere ruimte. Wenst u grote tegels, kleine tegels of mozaïektegels? Bezoek hun showroom in de buurt van Rotterdam en bekijk alle tegels die zij aanbieden. Heeft u de perfecte tegel gevonden? Dan is het zelfs mogelijk om deze op professionele wijze door hen te laten plaatsen. Zelfs voor tegelverwijdering of het aanleggen van vloerverwarming staan ze voor u klaar. Kortom: voor prachtige nieuwe tegels bezoekt u Fravo Tegels in Dordrecht, nabij Rotterdam!