Zen Ekindo
Image default
Verbouwen

Een simpele manier van renovatie voor uw bedrijfspand

Bent u geïnteresseerd in damwand schilderen voor uw bedrijfspand? Dan bent u hier op het juiste adres. Wij bieden namelijk jarenlange ervaring in het vak. Zo hebben wij de juiste product kennis en voorlichting. Persoonlijk contact en flexibiliteit staat bij ons voorop. Zo wordt de renovatie van de buitenkant van uw bedrijfspand zo makkelijk mogelijk voor u. Maar waarom damwand schilderen? Het pand van uw bedrijf is het visitekaartje van de hele zaak. Daarom is een goede en verzorgde uitstraling essentieel. Hiervoor bent u met het laten spuiten van uw damwanden verzekerd. Zo heeft het gebouw een strakke afwerking.

Waarom damwand coating?

Damwand schilderen zorgt dus voor een verzorgde uitstraling van uw bedrijfspand. Dit is belangrijk, aangezien damwanden over de tijd worden aangetast door weersomstandigheden. Om het gebouw weer in een nieuw jasje te zetten, hoeft u niet alles te laten vervangen. Damwand schilderen is dat een voordeligere optie. Dit verlengt de levensduur, mits een hoge kwaliteit coating is aangebracht. Deze levensduur kan tot wel 20 jaar oplopen. Bovendien heeft het een positieve impact om de waarde van uw bedrijfspand. Deze dienst wordt op locatie uitgevoerd met speciale spuittechnieken. Na de reiniging zijn twee lagen coating aangebracht voor optimaal resultaat.

Andere diensten

Een damwand schilderen heeft dus meerdere voordelen voor uw bedrijfspand. Wist je dat wij ook meer diensten aanbieden dan alleen damwand schilderen? De werknemers in ons bedrijf hebben namelijk jarenlange ervaring in de schilder- en onderhoudsbranche. Dit gaat verder dan alleen schilderwerk. Ook het zetten van glas valt hieronder. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van verschillende glassoorten. Eveneens bieden wij een 24-uurs glasservice aan. De afwerking van muren is een ander aspect. Hieronder valt niet alleen het schilderen van wanden. De gehele afwerking zet de sfeer binnen en is grenzeloos. Van muurverf tot diverse soorten behang, dit bedrijf kan het allemaal.