Zen Ekindo
Image default
Verbouwen

Vind de ideale partner voor het maken van een groutinjectie

Heeft u er ooit aan gedacht om te kiezen voor een groutinjectie? Dan is De Vries Titan uw ideale partner. Dit bedrijf is namelijk gespecialiseerd in het produceren van verankeringen en funderingstechnieken. Door hun jarenlange ervaring hebben zij de deskundigheid in huis, om uw goed van dienst te zijn en ankers te maken van hoge kwaliteit. Maar waar zou u een groutinjectieanker kunnen gebruiken? Dit type anker word vaak gebruikt bij damwanden, kademuren, landhoofden en bouwkuipen. Maak dus zeker kennis met dit bedrijf, ze hebben kennis van zaken en weten alles over groutinjectie. Lees hieronder verder over hun diensten of neem zeker even contact met dit bedrijf op.

Hoe gaat een groutinjectie in zijn werk?

U vraagt zich misschien af hoe een groutinjectie te werk gaat. Ten eerste laat u dit uitvoeren door een expert in groutinjectie: namelijk De Vries Titan. Dit bedrijf beschikt over al het nodige materieel dat nodig is om de klus te klaren. Maar hoe wordt dit nu eigenlijk uitgevoerd? De medewerkers van dit bedrijf zullen een gat boren. Tijdens de groutinjectie zal er een buis de diepte in gaan. Daarna zal met grote druk een mengsel van grout zijwaarts gericht in de grond worden gespoten. Als de grout wordt geïnjecteerd, dan zal de boorbuis langzaam worden weggetrokken. Dit word gedaan middels draaiende bewegingen. Door deze methode ontstaat er een groutkolom, beter bekend als een groutanker.  

Neem contact op bij vragen

Wilt u een groutinjectie laten uitvoeren door een gespecialiseerd bedrijf? Dan hoeft u niet verder te zoeken. U kiest dan voor de diensten van De Vries Titan. Het is logisch dat u misschien nog vragen heeft of juist de werkwijze van dit bedrijf wilt leren kennen. Dan is het verstandig om contact met deze experts op te nemen. Dit bedrijf vertelt u graag over de mogelijkheden en over de sterkte van hun mengsel. Heeft u dus vragen of zou u meer informatie willen ontvangen? Breng dan een bezoek aan hun website en raadpleeg de contactgegevens.

https://devriestitan.nl/