Zen Ekindo
Image default
Verbouwen

Een handgemaakte trap laten maken tegen een scherpe prijs

Een van de meest opvallende interieuronderdelen in uw woning is de trap, bijvoorbeeld richting de eerste verdieping of naar de zolder. Bovendien wordt de trap veelvuldig gebruikt en moet deze dus van goede kwaliteit zijn. Het is niet alleen belangrijk dat de treden er mooi uitzien en passen bij de rest van uw interieur, maar de treden moeten ook stevig én slijtvast zijn. Deze combinatie vraagt om de hulp van een expert op het gebied van trappen.

Vertrouw op ware vakmensen voor het maken van een nieuwe trap

Wilt u graag een trap op maat laten maken door een specialist en bent u woonachtig in de buurt van Eersel? Bekijk dan eens de mogelijkheden die Timmerbedrijf Schenning aanbiedt. Voor een scherpe prijs krijgt u een trap op maat van uitzonderlijk goede kwaliteit, die u door een echte vakman heeft laten maken. Een ander groot voordeel is dat de trappen binnen korte tijd geleverd worden en u dus snel geniet van uw nieuwe trap.

Hoe ziet een handgemaakte trap eruit?

Hoe de trap eruit ziet die u op maat gaat laten maken, ligt volledig aan uw eigen voorkeuren. U kiest zelf het materiaal, de houtsoort, de afwerking en de stijl. Zo is het mogelijk om een klassieke trap te laten plaatsen van bijvoorbeeld eikenhout, wat prachtig staat in een volledig klassiek interieur. Wilt u de stijl liever met een wat meer moderne twist? Kies er dan bijvoorbeeld voor om metalen details aan uw trap te laten plaatsen of juist een lichtere toplaag te gebruiken.

Hét bedrijf voor al uw uiteenlopende timmerwerken

U kunt bij Timmerbedrijf Schenning uit Eersel terecht voor het laten maken van een trap op maat, maar ook andere timmerwerken kunnen zij voor u uit handen nemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kozijnen of machinale timmerwerken die u zelf niet kunt uitvoeren. De uitstekende prijs-kwaliteitverhouding geldt op alle diensten en producten die deze uitstekende vakmensen leveren.

https://timmerbedrijfschenning.nl/