Zen Ekindo
Image default
Verbouwen

Duurzame glaslatten van hoogwaardige kwaliteit

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar glaslatten van hoogwaardige kwaliteit? Avabel Nederland BV is een specialist op het gebied van verschillende soorten glaslatten. Dit bedrijf verkoopt glasbenodigdheden en -materialen voor de beglazingsmarkt. Hierbij maken ze gebruik van duurzame materialen van de beste kwaliteit. Dit bedrijf is altijd op zoek naar alternatieven glaslatten om zo min mogelijk milieu- en omgevingsschade aan te richten bij het produceren van hout. Op deze manier proberen ze hun steentje bij te dragen aan het milieu.

Een ruim en divers aanbod 

Bij Avabel Nederland BV heeft u de keuze uit een ruim assortiment. De verschillende glaslatten hebben ook andere kenmerken en kunnen gebruik worden voor diverse werkzaamheden. Zo kunt u kiezen voor hardhouten glaslatten, ook wel dorpelbeschermer genoemd, die optimale bescherming bieden aan de zwakke plekken van kozijnen. Ook bieden ze glaslatten van kunststof aan die ongevoelig zijn voor onder andere insecten, vocht en schimmel. Het type glaslat dat u koopt, is dus afhankelijk van de werkzaamheden die u dient uit te voeren. Bij deze specialist bent u in ieder geval verzekerd van producten van de beste kwaliteit. Zo zijn hun opdekglaslatten voorzien van een FSC-certificaat. Hiermee voldoen ze aan de internationaal gestelde eisen op het gebied van duurzaam bosbeheer.

Maak gebruik van de expertise van deze specialist

In de webshop van deze specialist heeft u een ruime keuze uit standaarduitvoeringen van geprofileerde glaslatten. Wanneer u werkzaam bent als glaszetter of een glasbedrijf bezit, kan het natuurlijk voorkomen dat u andere maten nodig heeft voor uw werkzaamheden. Dankzij Avabel Nederland BV hoeft u niet zelf de maten aan te passen, maar bestelt u eenvoudig op maat gemaakte glaslatten. Op deze manier kunt u direct na ontvangst aan de slag en rond u uw werkzaamheden snel en goed af. Bij interesse kunt u altijd contact opnemen voor meer informatie over de mogelijkheden.

https://www.avabel.nl/