Zen Ekindo
Image default
Zakelijke dienstverlening

Zo kun je een animatievideo laten maken voor je klanten

Een animatievideo laten maken voor de klanten van je bedrijf is een uitstekende manier om je boodschap over te brengen of bijvoorbeeld de werking van een nieuw product uit te leggen. Een professioneel bedrijf kan je hier prima bij helpen. Zij hebben namelijk ruime ervaring en weten precies hoe ze een animatievideo moeten maken die jouw doelgroep aanspreekt en die de juiste snaar raakt. Het doel van de film moet uiteraard vooraf duidelijk zijn. Wil je informeren of is het een wervende film of een combinatie daarvan? Een animatievideo laten maken doe je vast niet wekelijks, dus het is belangrijk om hier goed over na te denken voordat je de opdracht geeft.

Een commerciële animatievideo kan zeer doeltreffend zijn

Door je commerciële boodschap met beeld en geluid te brengen, kun je een heel andere doelgroep aanspreken dan wanneer je een mailing uitdoet. Als je een animatievideo laat maken waarin de voordelen van jouw product worden uitgelegd, kun je je boodschap in veel gevallen goed overbrengen. Zeker als het gaat om een relatief nieuw product helpt een animatie vaak om je mogelijke klanten te laten begrijpen hoe het werkt en waar het voor bedoeld is. Een belangrijk voordeel van een animatievideo is ook dat je er audio in verschillende talen onder kunt zetten. Zo kun je dezelfde beelden gebruiken voor een film in het Nederlands, maar ook in het Engels, Duits of Spaans, zonder dat je hier heel veel kosten voor hoeft te maken, er hoeft immers alleen audio te worden opgenomen.

Presenteer jouw nieuwe product op een moderne manier

Zoek je een originele manier om jouw nieuwe product te promoten? Laat dan een animatievideo maken waarin je mensen enthousiast maakt. Denk vooraf goed na over het concept en de boodschap die je wilt overbrengen en geef de opdracht aan een ervaren bedrijf zoals Playforward. Zij kunnen een professionele animatievideo maken voor jouw product die je met vertrouwen kunt sturen naar je klanten of kunt laten zien op sociale media of als je met je bedrijf op een beurs staat. Ontdek de mogelijkheden van het laten maken van je eigen animatievideo en zet ze in om je omzet een boost te geven.