Zen Ekindo
Image default
Zakelijke dienstverlening

Versterk de band met werknemers door een medewerkerstevredenheidsonderzoek

Kom er snel een eenvoudig achter hoe jij de band met jouw medewerkers kunt versterken door middel van een medewerkerstevredenheidsonderzoek. Solkie maakt een werknemerstevredenheidsonderzoek voor ieder bedrijf uit iedere sector. Door in gesprek te gaan met een van hun experts stellen jullie samen een vragenlijst op die wordt verwerkt in het onderzoek.

Een medewerkerstevredenheidsonderzoek, wat zijn de voordelen?

Mensen maken het verschil. Als de cijfers van de tevredenheid niet goed zijn, heeft dit invloed op de algemene cijfers van het bedrijf. Solkie is van mening dat je door vragen stellen als bedrijf groeit. Juist daarom verwerken zij een enquête in hun medewerkerstevredenheidsonderzoek. Door deze online te laten invullen door jouw medewerkers, kom je op een eenvoudige en snelle manier achter de tevredenheid. De cijfers weergegeven waar de plus- en minpunten liggen binnen het bedrijf. Aan de hand hiervan ga je met jouw werknemers aan de slag om die punten te verbeteren. Als medewerkersonderzoeksbureau helpt dit bedrijf jou door het geven van objectieve en actuele informatie die behulpzaam is in de desbetreffende situatie. Het frequent herhalen van een werknemerstevredenheidsonderzoek draagt bij aan het analyseren van de cijfers door de maanden heen. Dit helpt om erachter te komen of de aanpassingen, die je samen hebt doorgevoerd, daadwerkelijk ook een positieve toon hebben op de tevredenheid van jouw medewerkers. Laat één keer per maand een tevredenheidsonderzoek invullen door iedereen en werk samen aan de plus en minpunten binnen het bedrijf. Versterk de band tussen directie, HR en de medewerkers door in gesprek te gaan.

Vraag een eigen enquête aan

Er zijn maar weinig mensen die met plezier iedere maand een medewerkerstevredenheidsonderzoek invullen. Hiervoor heeft Solkie uit Leusden een goed idee op bedacht. Ze gebruiken namelijk gamificatie om hun werknemerstevredenheidsonderzoek aantrekkelijk te maken en houden. Dit uit zich in het geanimeerde personage Stickman en korte filmpjes. Ben jij benieuwd wat dit onderzoeksbureau voor jou kan betekenen? Neem dan contact met hen op. Hun contactgegevens staan vermeldt op hun website.