Zen Ekindo
Image default
Zakelijke dienstverlening

NK meststof om een veld te bemesten? Uitstekende keuze

Handelshuis nodig? De beste mest mineralen – het zijn net ruwe diamanten – vind je bij Logimest, een handelshuis dat NK meststof heeft. Het bedrijf is gevestigd in Noordoost Nederland en vooral actief in provincie Overijssel. Het kan in het gehele noordoosten worden ingeschakeld. De mest uit de veehouderij wordt verwerkt tot het product NK Plus, ook wel NK meststof geheten. Dit product bevat de optimale voedingsstoffen. Je kunt de meststof op meerdere manieren worden toegepast in de akkerbouw. Logimest is in feite een collaboratie van de bedrijven Hulter (Bio Verwerker Anerveen), Korenblek, Baks Loonbedrijf en Eijsink-Ankersmid. Deze bedrijven hebben een bijzonder hechte klantenkring en talloze jaren ervaring in het distribueren van mest. NK meststof is de succesformule voor de toekomst.

Zowel distributeur als leverancier

Het bedrijf is een ervaren en bedreven distributeur van mest, die het streven heeft om met NK meststof akkers in Noordoost Nederland en met name Overijssel te veroveren. Wil je meer weten over het uitgebreide aanbod van diensten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Stel je vraag over bemesting, distributie of NK meststof in het bijzonder en je krijgt vriendelijk antwoord. Wil je NK meststof mestdistributie laten uitvoeren, dan vormt dat geen probleem. De lokale specialist zorgt ervoor dat al je akkers op productieve wijze worden bemest. De fosfaat- en stikstof verhouding zal hiermee ook aanzienlijk verbeterd worden.

Ga in zee met een degelijke mesthandel

Als je op zoek bent naar een mesthandel met een sterke reputatie en een sterk, uitgebreid repertoire, dan ben je bij de hier genoemde expert gegarandeerd aan het juiste adres. Hier vind je de meststof die de toekomst gaat veroveren. Het bedrijf wordt niet voor niets de missende links tussen vragers en aanbieders genoemd. De 100% dierlijke meststof die hier verkocht wordt, zorgt voor verbeterd kali- en stikstofgehalte ten opzichte van de uitstoot van fosfor. Het bedrijf is niet alleen actief als leverancier, maar ook als meststof distributeur.

https://www.logimest.nl/