Zen Ekindo
Image default
Zakelijke dienstverlening

Laat een hotelinterieur ontwerpen dat past bij uw boodschap

Is uw hotelinterieur een beetje uit de tijd? Dan bent u wellicht op zoek naar een partij die het allemaal wat moderner voor u kan maken, zonder de gewenste beleving van uw hotel uit het oog te verliezen. Dit klinkt als de perfecte klus voor Sutherland Design, dé specialist op het gebied van hotelinterieur in Europa. Met Sutherland Design weet u zeker dat het goedkomt dankzij de ervaring van de ontwerpers, de gedegen kennis van interieurtrends én de avontuurlijke houding met betrekking tot projecten. Van een enkele hotelkamer tot het redesign van een compleet hotel; geen enkel project is te gek voor deze interieurontwerpers!

Hou uw doelgroep én interieurtrends altijd in gedachten

Het belangrijkste aspect van een hotel is dat uw gasten zich thuis voelen terwijl ze weg zijn van huis. De sfeer mag gemoedelijk, relaxt en prettig zijn en dit wilt u uiteraard doortrekken in het hotelinterieur. Hou altijd uw doelgroep in gedachten, maar kijk ook zeker naar de laatste interieurtrends als u besloten heeft om een nieuw hotelinterieur te laten ontwerpen. Het is namelijk wel belangrijk dat het ontwerp uw doelgroep aanspreekt, maar het moet tevens ook een aantal jaren meegaan. Uiteraard kunt u per seizoen kleine wijzigingen aanbrengen in bijvoorbeeld decoratie en aankleding, maar de grote lijnen moeten uw visie en beleving wel terug laten komen. Dankzij een persoonlijk contact met de designer wordt er bij Sutherland Design altijd voor een echt ontwerp op maat gezorgd. Op deze manier weet u zeker dat het hotelinterieur aan al uw eisen voldoet.

Wat is er allemaal mogelijk als u deze specialist inschakelt?

Neem een keer contact op met deze specialisten als u meer wilt weten over de mogelijkheden. Het laten ontwerpen van een hotelinterieur is namelijk geen kleine beslissing, dus u wilt wel zeker zijn van de juiste advisering hierin. Op de website van Sutherland Design vindt u de contactgegevens evenals gerealiseerde projecten bij andere hotels. Hier kunt u inspiratie op doen en kijken wat er allemaal mogelijk is als u deze specialist inschakelt.

https://www.sutherlanddesign.nl/