Zen Ekindo
Image default
Kinderen

Leuke accessoires voor de jungle kinderkamer

Hoe maak je de kinderkamer nou echt leuk en gezellig? Wij zijn op pad gegaan en hebben veel leuke dingen gespot die niet in de kinderkamer mogen ontbreken! Laten we beginnen met het behang. Want je de kunt de muren wel van een kleurtje voorzien, maar tegenwoordig zijn er zoveel leuke behangetjes te koop, dat dat eigenlijk een musthave is voor de kinderkamer. Laat je kind eventueel zelf mee beslissen welk behang het gaat worden. Zo’n jungle behang met veel groen en wat wilde dieren vinden wij persoonlijk fantastisch!

Wij gaan voor wilde dieren

Wij gaan voor wilde dieren voor de kinderkamer. Lekker stoer en speels tegelijk. Bij zo’n stoer behang horen natuurlijk ook enkele stoere kapstokhaken. Wij spotten de leuke wandhaken van Wildlife Garden voor je. Als jij een kapstok voor kinderen zoekt, dan moet je er hier eentje van uit zoeken. Ze zijn verkrijgbaar in de vorm van een Zebra, een olifant, een leeuw, een buffel. Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken of wildlife garden heeft er wel een wandhaak van ontworpen. Goedkoop zijn ze trouwens niet, maar als je er twee op hangt dan is dat in principe voldoende. Naast kapstokhaakjes hebben wij ook nog leuke lampen gespot. Jahaa, je raad het nooit maar een lamp in de vorm van een hert is zeker voor deze thema kamer een hele leuke aanwinst!

Vergeet het dekbed niet

Ook aan het dekbed mag enige aandacht besteed worden. Ook hiervoor raden wij je aan om voor een jungle stijl te kiezen. Bij de Kwantum vonden we leuke soorten voor een zacht prijsje. Ook zagen wij hier bijpassende gordijnen met wilde dieren, heel leuk om die natuurlijk ook aan je kamertje toe te voegen. Tja en daarna, ik zou zeggen: Niets meer aan doen! Het moet namelijk ook niet too much worden. Maar ik denk dat je met deze accessoires al heel ver komt.

Waar te koop?

Behang: Kwantum
Kapstok kind: Kinder-kapstok.com
Verlichting: Bol.com
Dekbed: Kwantum
Gordijnen: Kwantum